Castiga invitatii duble la film de la Hollywood Multiplex 3 septembrie - 6 septembrie 2012!

Castiga invitatii duble la film de la Hollywood Multiplex 3 septembrie - 6 septembrie 2012!
  calendar_month        
Hollywood Multiplex inseamna mai mult decat un cinematograf!

Participa la concursul organizat de Hollywood Multiplex impreuna cu ele.ro si poti castiga o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada 3 septembrie aA€A" 6 septembrie 2012 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D.


Recomandarea saptamanii:
Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2

63098.jpg


Eroii de sacrificiu s-au intors si de data asta este personalaA€¦ Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunner Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture) si Hale Caeser (Terry Crews) - impreuna cu cei mai noi membri cooptati Billy the Kid (Liam Hemsworth) si Maggie (Yu Nan) - se reunesc cand Dl. Church (Bruce Willis) apeleaza la echipa de Eroi pentru o misiune aparent usoara.

Scopul misiunii pare a fi floare la ureche pentru Barney si gruparea sa de mercenari de clasa veche. Dar cand lucrurile merg prost si unul dintre ei este ucis cu brutalitate, Eroii de sacrificiu sunt indatorati sa isi faca dreptate pe teritorii ostile, unde sansele nu sunt de partea lor. Porniti pentru razbunare, membrii echipei se inversuneaza sa lupte cu inamicii.

Cu: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris, Dolph Lundgren, Jason Statham, Jet Li, Jean-Claude Van Damme, Liam Hemsworth, Randy Couture, Nan Yu
Regia: Simon West
Scenariu: Richard Wenk, Ken Kaufman, David Agosto, Sylvester Stallone
Gen: Actiune, Aventuri
Producator: Millennium Films
Durata: 102 min


Participa la concurs:

Mentioneaza cel putin 3 actori care fac parte din distributia filmului aA€AEroi de sacrificiu 2aA€At, apoi da LIKE la pagina de facebook Ele.ro si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la film oferite de Hollywood Multiplex si Ele.ro.

Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 24 august aA€A" 31 august, ora 10.00;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
3 septembrie aA€A" 6 septembrie 2012 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D ;
Participa la concurs toti cei care au mentionat (printr-un comentariu in aceasta pagina) cel putin 3 actori din distributia filmului si au dat LIKE la pagina de facebook Ele.ro;
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea userului din concurs.


Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

feist
Lulee
cryst

Vizionare placuta!
Recomandari