Castiga invitatii duble la film in perioada 05 noiembrie - 08 noiembrie 2012

Castiga invitatii duble la film in perioada 05 noiembrie - 08 noiembrie 2012
  calendar_month        
Hollywood Multiplex inseamna mai mult decat un cinematograf!

Participa la concursul organizat de Hollywood Multiplex impreuna cu ele.ro si poti castiga o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
05 noiembrie - 08 noiembrie 2012 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D.


Recomandarea saptamanii:
Upside Down

63247.jpg


Adam este un tip aparent obisnuit, intr-un univers cu totul special. Are o existenta modesta, traind de pe o zi pe alta, dar firea sa romantica il face sa se agate de amintirea unei fete pe care a iubit-o la un moment dat, pe nume Eden.

Fata provenea dintr-o altAA lume, o lume inversata, cu gravitatie proprie, fix deasupra celei pe care o cunoastem, dar de neatins.

Flirtul lor inocent din copilarie s-a transformat intr-o iubire imposibila, insa cand Adam o zareste pe Eden la televizor, nimic nu il va putea opri sa o gaseasca si sa o recucereasca. Nici macar legile sau stiinta!

Descopera povestea a doi indragostiti din lumi paralele, dar foarte similiare, care incearca sa se regaseasca si sa depaseasca orice obstacole pentru a fi impreuna.

O poveste de dragoste asemanatoare celei traite de Romeo si Julieta, intr-un concept nou si un decor extraordinar, cu efecte vizuale de exceptie si un punct de vedere diferit, dar la fel de emotionant, al unei iubiri imposibile.

Intre doua lumi / Upside Down, din 2 noiembrie la CinemaPRO si Hollywood Multiplex.

Cu: Kirsten Dunst, Jim Sturgess, Stella Maeve, Neil Napier, Jayne Heitmeyer, Larry Day, Don Jordan, James Kidnie, Heidi Hawkins, Elliott Larson, Holden Wong
Regia: Juan Diego Solanas
Scenariu: Santiago Amigorena, Harris Demel, Juan Diego Solanas
Gen: Drama / Romance
Producator: Harris Demel, Robert Enriquez, Phil Hope, Dimitri Rassam, Chris Sheng, Aton Soumache
Durata: TBA
Participa la concurs:

Raspunde printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs la intrebarea Care este numele personajului interpretat de Kirsten Dunst in filmul "Intre doua lumi / Upside DownaA€At?, apoi da LIKE la pagina de facebook Ele.ro si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la film oferite de Hollywood Multiplex si Ele.ro.

Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 26 octombrie aA€A" 02 noiembrie, ora 10.00;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
05 noiembrie - 08 noiembrie 2012 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D ;
Participa la concurs toate persoanele care au raspuns corect la intrebarea concursului si au dat LIKE la pagina de facebook Ele.ro;
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

ghizarulelia
nmar
brunetusexy

Felicitari1

Recomandari

Newsletter Ele.ro

te voi insela
  • person

    "astazi e o alta zi..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right