Castiga invitatii duble la film in perioada 11 februarie - 14 februarie 2013!

Castiga invitatii duble la film in perioada 11 februarie - 14 februarie 2013!
  calendar_month        
Hollywood Multiplex inseamna mai mult decat un cinematograf!

Participa la concursul organizat de Hollywood Multiplex impreuna cu ele.ro si poti castiga o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
11 februarie - 14 februarie 2013 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D.


Recomandarea saptamanii:
Hoata de identitate/ Identity Thief

63375.jpgJason Bateman (Horrible Bosses) si Melissa McCarthy (Bridesmaids) se afla in fruntea distributiei de staruri din aceasta comedie despre un tip cu nimic iesit din comun care ajunge in situatia de a lua masuri extreme pentru a-si recupera identitatea furata.

Diana (McCarthy) traieste regeste, ca o printesa a shoppingului, cumparand absolut orice ii trece prin cap, pentru ca banii nu sunt o problema pentru ea. Banii, nu, dar cardul de pe care vin acei bani da...pentru ca numele care sta scris acolo este Sandy... iar Sandy este un contabil (Bateman), care traieste in partea cealalta a Americii.

Avand la dispozitie doar o saptamana pentru a da de hoata care i-a dat lumea peste cap, Sandy Bigelow Patterson porneste in sud pentru a o confrunta pe care care are acum acces total la viata lui. Sandy va incerca totul: sa o mituiasca, sa o ameninte, sa o constranga, declansand haosul in incercarile lui disperate de a-si reabilita numele.

Regizat de Seth Gordon (Horrible Bosses) este produs de Scott Stuber (Ted), Jason Bateman si Pamela Abdy (47 Ronin). Din distributie mai fac parte Jon Favreau, Amanda Peet, Tip AAA¢AAAA€AAAAT.I.AAA¢AAAA€AAAAt Harris, Genesis Rodriguez, Morris Chestnut, John Cho, Robert Patrick si Eric Stonestreet.

Cu: Jason Bateman,Amanda Peet,Jon Favreau,Robert Patrick,Melissa McCarthy,John Cho,Morris Chestnut,Ben Falcone,Justin Wheelon,Andrea Moore
Regia: Seth Gordon
Scenariu: Jerry Eeten,Craig Mazin
Gen: Comedie, Crima
Producator: Scott Stuber,Jason Bateman,Pamela Abdy
Durata: 107 min

Participa la concurs:

Raspunde printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs la intrebarea Cine semneaza regia filmului `Hoata de identitate`?, apoi da LIKE la pagina de facebook Ele.ro si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la film oferite de Hollywood Multiplex si Ele.ro.

Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 1 februarie - 8 februarie, ora 10.00;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
11 februarie - 14 februarie 2013 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D ;
Participa la concurs toate persoanele care au raspuns corect la intrebarea concursului si au dat LIKE la pagina de facebook Ele.ro;
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

crisdany75
tashulina
cristina_stan

Vizionare placuta!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Obsesia copacului
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Lenjerie sexy rosie
Shop Ele.rochevron_right