Castiga invitatii duble la film in perioada 12 noiembrie - 15 noiembrie 2012!

Castiga invitatii duble la film in perioada 12 noiembrie - 15 noiembrie 2012!
  calendar_month        
Hollywood Multiplex inseamna mai mult decat un cinematograf!

Participa la concursul organizat de Hollywood Multiplex impreuna cu ele.ro si poti castiga o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
12 noiembrie - 15 noiembrie 2012 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D.


Recomandarea saptamanii:
Dredd - 3D

63256.jpg


Teritoriul Americii in viitor este un desert nesfarsit. Pe Coasta de Est, incepand din Boston si pana in Washington DC se intinde Mega City One, o metropola imensa, dominata de violenta, unde locuiesc peste 400 de milioane de oameni, intr-o teama perpetua. Singurii care incearca sa faca ordine in acest haos urban sunt cei supranumiti Judecatorii. Acestia reprezinta intregul sistem: oameni ai legii, jurati, judecatori si calai. Cel mai bun dintre Judecatori este Dredd, caruia Judecatorul suprem ii da o misiune. El trebuie sa testeze un Judecator incepator, pe Cassandra Anderson, care are puteri telepatice. Totul trebuie sa fie de fapt ca o zi de instructie.

Judecatorii sunt in drum spre locul unde a avut loc o crima, in Peach Trees, un zgarie nori de 200 de etaje condus de clanul mafiot al lui Ma-Ma. Atunci cand cei doi Judecatori incearca sa-i aresteze pe oamenii lui Ma-Ma, aceasta ordona inchiderea cladirii si Judecatorii se gasesc prinsi intr-o capcana a terorii, cu mafiotii pe urmele lor. Totul se transforma acum intr-o lupta pentru supravietuire.

Cu o regie semnata de Pete Travis si cu o distributie formata din: Karl Urban, Rachel Wood, Andile Mngadi, Jason Cope, Emma Breschi, Olivia Thirlby si Lena Headey, thrillerul SF Dredd 3D: Ultima judecata / Dredd 3D va putea fi vizionat la Hollywood Multiplex incepand de vineri, 9 noiembrie.

Filmul este distribuit de Hollywood Multiplex Operations si are o durata de 95 minute.

Cu: Karl Urban, Lena Headey, Olivia Thirlby, Domhnall Gleeson, Santi Scinelli, Wood Harris, Deobia Oparei
Regia: Pete Travis
Scenariu: Carlos Ezquerra, Alex Garland, John Wagner
Gen: Actiune, SF
Producator: Reliance Big Entertainment
Durata: 95 min


Participa la concurs:

Raspunde printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs la intrebarea Cum se numeste metropola americana intinsa intre Boston si Washington DC in filmul aA€ADredd - 3DaA€At?, apoi da LIKE la pagina de facebook Ele.ro si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la film oferite de Hollywood Multiplex si Ele.ro.

Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 2 noiembrie aA€A" 09 noiembrie, ora 10.00;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
12 noiembrie - 15 noiembrie 2012 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D ;
Participa la concurs toate persoanele care au raspuns corect la intrebarea concursului si au dat LIKE la pagina de facebook Ele.ro;
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

stanescuflorentina
dani02bella
babytree

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Titlu postare doi pentru sectiune doi
  • person

    "trebuie sa te duci sa-l vizitezi"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right