Castiga invitatii duble la film in perioada 14 ianuarie - 17 ianuarie 2013!

Castiga invitatii duble la film in perioada 14 ianuarie - 17 ianuarie 2013!
  calendar_month        
Hollywood Multiplex inseamna mai mult decat un cinematograf!

Participa la concursul organizat de Hollywood Multiplex impreuna cu ele.ro si poti castiga o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
14 ianuarie - 17 ianuarie 2013 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D.


Recomandarea saptamanii:
Elita gangsterilor/ The Gangster Squad

63334.jpg


In Los Angelesul anului 1949 nu se intampla nimic fara aprobarea capului mafiot din Brooklyn, Mickey Cohen (Sean Penn). El controleaza intregul oras, adjudecandu-si castigurile ilegale provenite de la dealerii de droguri, prostituate si toate casele de pariu de la vest de Chicago. Reuseste sa faca toate acestea atat sub protectia calailor sai platiti, cat si a politiei si politicienilor pe care ii are la mana.

O asemenea imagine feroce este suficienta pentru a tine la distanta chiar si pe cei mai corecti si indrazneti oameni ai legii, nu insa si pentru echipa secreta a politiei formata din sergentul John O`Mara (Josh Brolin) si Jerry Wooters (Ryan Gosling), care si-au propus sa-l distruga pe Cohen odata pentru totdeauna. in regia lui Ruben Fleischer (Zombieland), Elita Gangsterilor prezinta realitatea unei epoci in care politia Los Angeles-ului a facut eforturi uriase pentru a-si recupera orasul din mainile unuia dintre cei mai periculosi mafioti din istorie.

Elita Gangsterilor va fi distribuit pe plan international de Warner Bros. Pictures, o companie Warner Bros Entertainment, si in anumite teritorii de Village Roadshow Pictures. In Romania, filmul va putea fi vizionat in premiera la Hollywood Multiplex din 11 ianuarie 2013.

Cu: Sean Penn, Ryan Gosling, Emma Stone, Josh Brolin, Nick Nolte, Giovanni Ribisi, Anthony Mackie
Regia: Ruben Fleischer
Scenariu: Will Beall, Paul Lieberman
Gen: Crima, Drama
Producator: Langley Park Productions
Durata: 113 minParticipa la concurs:

Raspunde printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs la intrebarea Care este numele personajului interpretat de Sean Penn, capul mafiot din Brooklyn, in filmul "Elita gangsterilor"?, apoi da LIKE la pagina de facebook Ele.ro si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la film oferite de Hollywood Multiplex si Ele.ro.

Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 7 ianuarie - 11 ianuarie, ora 10.00;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
14 ianuarie - 17 ianuarie 2013 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D ;
Participa la concurs toate persoanele care au raspuns corect la intrebarea concursului si au dat LIKE la pagina de facebook Ele.ro;
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

alex_drgmr
dana_1810
titimondialu

Vizionare placuta!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Vaduva
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right