Castiga invitatii duble la film in perioada 3 decembrie - 6 decembrie 2012!

Castiga invitatii duble la film in perioada 3 decembrie - 6 decembrie 2012!
  calendar_month        
Hollywood Multiplex inseamna mai mult decat un cinematograf!

Participa la concursul organizat de Hollywood Multiplex impreuna cu ele.ro si poti castiga o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
3 decembrie aA€A" 6 decembrie 2012 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D.


Recomandarea saptamanii:
Jaf contra cronometru/ Stolen

63285.jpg


Un hot disperat, Will Montogomery (Nicolas Cage) are doar 12 ore ca sa fure 10 milioane de dolari si sa-si salveze fiica de fostul sau partener, Vincent. Un thriller ametitor care ii aduce laolalta pe actorul Nicolas Cage si pe regizorul Simon West, cel ce a semnat si regia filmelor Con Air si Eroi de Sacrificiu 2.

Hotarat sa-si ia revansa pentru un jaf major care s-a sfarsit prost, Vincent (Josh Lucas) ii rapeste fiica (Sami Gayle) lui Will, cel care i-a fost la un moment dat complice, si o ameninta cu moartea daca nu primeste banii in 12 ore.

In timp ce fiica sa este tinuta ostatica intr-un taxi condus la intamplare pe strazile din New Orleans, Will, disperat, apeleaza la ajutorul unui vechi asociat (Malin Akerman), pentru a-l ajuta sa duca la bun sfarsit jaful care ii va salva viata fetitei sale. Din distributia filmului mai fac parte Danny Huston si M.C. Gainey.

Filmul Stolen este distribuit de MediaPro Distribution si va avea premiera la Hollywood Multiplex pe 30 noiembrie.

Cu: Nicolas Cage, Malin Akerman, Josh Lucas, Danny Huston, Sami Gayle, Mark Valley, Kevin Foster
Regia: Simon West
Scenariu: David Guggenheim
Gen: Actiune, Crima R
Producator: Films International
Durata: 96 min
Participa la concurs:

Raspunde printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs la intrebarea Cat timp are la dispozitie Will Montogomery pentru a fura 10 milioane de dolari si pentru a-si salva fiica in filmul aA€AJaf contra cronometruaA€At?, apoi da LIKE la pagina de facebook Ele.ro si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la film oferite de Hollywood Multiplex si Ele.ro.

Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 23 noiembrie aA€A" 30 noiembrie, ora 10.00;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
3 decembrie aA€A" 6 decembrie 2012 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D ;
Participa la concurs toate persoanele care au raspuns corect la intrebarea concursului si au dat LIKE la pagina de facebook Ele.ro;
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Concursu s-a incheiat. Castigatorii sunt:

gabrielle_kisss
CristinaGazner
AndreiCosmin

Vizionare placuta!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right