Castiga invitatii duble la film in perioada 4 februarie - 7 februarie 2013!

Castiga invitatii duble la film in perioada 4 februarie - 7 februarie 2013!
  calendar_month        
Hollywood Multiplex inseamna mai mult decat un cinematograf!

Participa la concursul organizat de Hollywood Multiplex impreuna cu ele.ro si poti castiga o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
4 februarie - 7 februarie 2013 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D.


Recomandarea saptamanii:
Hansel si Gretel: Vanatorii de vrajitoare 3D

63364.jpgDupa ce au dat de gustul sangelui cand erau copii, Hansel (Jeremy Renner) si Gretel (Gemma Arterton) au crescut pentru a deveni vanatori de vrajitoare pe simbrie.

Acum, fara sa stie, Hansel si Gretel sunt cei care vor fi vanati, fiind nevoiti sa dea piept cu un rau mai inspaimantator decat maleficele vrajitoare... propriul lor trecut.


Cu: Gemma Arterton, Jeremy Renner, Famke Janssen,Peter Stormare,Zoe Bell,Derek Mears,Pihla Viitala
Regia: Tommy Wirkola
Scenariu: Tommy Wirkola, Dante Harper
Gen: Actiune, Comedie, Fantastic, Horror
Producator: Will Ferrell,Beau Flynn,Chris Henchy
Durata: 88 minParticipa la concurs:

Raspunde printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs la intrebarea Care sunt numele celor doi actori care interpreteaza rolurile lui Hansel si a lui Gretel in filmul `Hansel si Gretel: Vanatorii de vrajitoare`?, apoi da LIKE la pagina de facebook Ele.ro si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la film oferite de Hollywood Multiplex si Ele.ro.

Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 25 ianuarie - 1 februarie, ora 10.00;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
4 februarie - 7 februarie 2013 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D ;
Participa la concurs toate persoanele care au raspuns corect la intrebarea concursului si au dat LIKE la pagina de facebook Ele.ro;
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.


Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

Razu07
ninetad
alexandracerga

Vizionare placuta!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Punctul G
  • person

    "love"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right