Castiga invitatii duble la filmul `Broken City - Orasul Corupt `!

Castiga invitatii duble la filmul `Broken City - Orasul Corupt `!
  calendar_month        
Intr-un oras corupt, in care banii si, mai ales, puterea pot cumpara pe orice si pe oricine, detectivul Billy Taggart (Mark Wahlberg) intra intr-un joc periculos.

Primarul (Russell Crowe), cel mai important om din oras, ii ofera 50 000 de dolari pentru a o investiga pe sotia sa (Catherine Zeta-Jones), insa Billy afla secrete care ar fi trebuit sa ramana ingropate...

Ele.ro, Cinema City Sun Plaza si MediaPro Distribution te trimit la film!

Raspunde printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs la intrebarea de mai jos si poti castiga una dintre cele 5 invitatii de doua persoane la filmul Broken City - Orasul Corupt!

Invitatiile sunt valabile la Cinema City din Sun Plaza, la filmul Broken City - Orasul Corupt.

Ce actor il interpreteaza pe primarul Nicolas Hostetler in filmul Orasul Corupt?:

1. Edward Norton
2. Adrien Brody
3. Russell Crowe

Detalii si pe pagina de Facebook: www.facebook.com/OrasulCorupt">93261.jpgSinopsis:

Billy Taggart (Mark Wahlmberg) este un politist dedicat, cu o cariera promitatoare pana intr-o noapte cand se vede implicat intr-un incident controversat.

Primarul (Russell Crowe) reuseste sa il scape de inchisoare, insa Billy ramane fara slujba si este nevoit sa isi caute un alt mod de a-si castiga existenta devenind astfel detectiv particular.

Afacerea nu ii merge deloc bine, insa cand primarul ii ofera 50.000 de dolari pentru a o investiga pe sotia sa (Catherine Zeta Jones), fostul om al legii este convins ca va castiga foarte usor banii.

Din pacate, situatia se complica rapid, iar cercetarile scot la iveala lucruri nu tocmai cinstite in care pare sa fie implicat primarul orasului. Pentru a-si demonstra nevinovatia si recastiga reputatia, Billy va trebui sa riste totul, inclusiv propria libertate.

In regia lui Allen Hughes, dupa un scenariu de Brian Tucker si produs de Allen Hughes si Mark Wahlberg, Orasul corupt ii aduce in rolurile principale pe Mark Wahlberg, P Russell Crowe si FCatherine Zeta-Jones.

Orasul corupt este disponibil pe marile ecrane din Romania din 08 februarie 2013, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

63384.jpg


Titlu original: Broken City

Gen: Crima, Thriller
Distributie:Mark Wahlberg, Russell Crowe, Natalie Martinez, Catherine Zeta-Jones, Jeffrey Wright
Producatori:Allen Hughes, Randall Emmett, George Furla, Steve Levinson, Mark Wahlberg, Teddy Schwarzman, Arnon Milcha
Regia:Allen Hughes
Scenariu:Brian Tucker
Casa de productie: Inferno
Lansare in cinematografe: 08 februarie 2013

Distribuit de MediaPro Distribution, Orasul corupt este disponibil din 08 februarie 2013 in cinematografele CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures), Cortina (Oradea), Cinema `Eugen Ionescu`(Slatina), Patria (Craiova), Scala (Bucuresti), Premiera (Ploiesti), Cinema Arta (Targu Mures), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Glendale (Bucuresti).Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 06 februarie - 19 februarie 2013;
Se vor desemna, pe 20 februarie, 5 castigatori a cate o invitatie dubla la filmul Orasul corupt;
Invitatiile la film sunt valabile in perioada 23 februarie - 09 martie 2013;
Participa la concurs toti cei care au raspuns printr-un comentariu la intrebarea concursului;
Castigatorii invitatiilor trebuie sa fie din Bucuresti;
Participantii care nu au toate datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze toate datele personale pentru a putea participa in mod valid la concurs;
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care vor trebui sa raspunda cu datele personale pana cel tarziu pe 22 februarie 2013, ora 12.00, altfel premiul devine nul.Concursul s-a terminat. Castigatorii sunt:

m26laura
dani02bella
edeliastan
ela_maxxy
titimondialu


Vizionare placuta!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

SUFLET CURAT
  • person

    "cel mai perfect moment este prezentul!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right