Castiga invitatii duble la filmul `Intre doua lumi`!

Castiga invitatii duble la filmul `Intre doua lumi`!
  calendar_month        
Descopera povestea a doi indragostiti care traiesc in lumi paralele, una deasupra celeilalte, atat de aproape una de alta si totusi atat de departe.

Adam (Jim Sturgess) o iubeste pe Eden (Kirsten Dunst) de cand erau copii si se vedeau in secret in punctul in care cele doua lumi se intalneau.

Insa lumea de deasupra, superioara din toate punctele de vedere, este acum de neatins. Universul si legile fizicii sunt impotriva lor, dar nimic nu le va sta in cale.

Raspunde printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs la intrebarea de mai jos si poti castiga una dintre cele 5 invitatii de doua persoane la filmul Intre doua lumi!

Invitatiile sunt valabile la Cinema City din Sun Plaza, la filmul Intre doua lumi.

Care este numele actritei care joaca personajul Eden, actrita a carei filmografii include block bustere ca: seria Spider-Man, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Elizabethtown sau How to Lose Friends & Alienate People?

1. Alicia Silverstone
2. Kirsten Dunst
3. Megan Fox

Detalii si pe pagina de Facebook: www.facebook.com/intredoualumi">63246.jpgSinopsis:

Adam este un tip aparent obisnuit, intr-un univers cu totul special. Are o existenta modesta, traind de pe o zi pe alta, dar firea sa romantica il face sa se agate de amintirea unei fete pe care a iubit-o la un moment dat, pe nume Eden.

Fata provenea dintr-o altAA lume, o lume inversata, cu gravitatie proprie, fix deasupra celei pe care o cunoastem, dar de neatins.

Flirtul lor inocent din copilarie s-a transformat intr-o iubire imposibila, insa cand Adam o zareste pe Eden la televizor, nimic nu il va putea opri sa o gaseasca si sa o recucereasca. Nici macar legile sau stiinta!

Descopera povestea a doi indragostiti din lumi paralele, dar foarte similiare, care incearca sa se regaseasca si sa depaseasca orice obstacole pentru a fi impreuna.

O poveste de dragoste asemanatoare celei traite de Romeo si Julieta, intr-un concept nou si un decor extraordinar, cu efecte vizuale de exceptie si un punct de vedere diferit, dar la fel de emotionant, al unei iubiri imposibile.

Intre doua lumi este disponibil pe marile ecrane din 2 noiembrie 2012, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

92747.jpg


Titlu original: Upside down
Gen: drama, romance
Distributie: Kirsten Dunst, Jim Sturgess, Stella Maeve, Neil Napier, Jayne Heitmeyer, Larry Day, Don Jordan, James Kidnie, Heidi Hawkins, Elliott Larson, Holden Wong
Regia: Juan Diego Solanas
Scenariu: Santiago Amigorena, Harris Demel, Juan Diego Solanas
Producatori: Harris Demel, Robert Enriquez, Phil Hope, Dimitri Rassam, Chris Sheng, Aton Soumache
Casa producatoare: Jouror Productions
Lansare in cinematografe: 2 noiembrie 2012

Distribuit de MediaPro Distribution, Intre doua lumi este disponibil din 2 noiembrie in cinematografele CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures), Cortina (Oradea), Cinema aA€AEugen IonescuaA€At(Slatina), Patria (Craiova), Scala (Bucuresti), Premiera (Ploiesti), Cinema Arta (Targu Mures), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Glendale (Bucuresti).Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 26 octombrie aA€A" 09 noiembrie 2012;
Se vor desemna 5 castigatori a cate o invitatie dubla la filmul Intre doua lumi;
Invitatiile la film sunt valabile in perioada 12 noiembrie aA€A" 26 noiembrie 2012;
Participa la concurs toti cei care au raspuns printr-un comentariu la intrebarea concursului;
Castigatorii invitatiilor trebuie sa fie din Bucuresti;
Participantii care nu au toate datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze toate datele personale pentru a putea participa in mod valid la concurs;
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care vor trebui sa raspunda cu datele personale pana cel tarziu pe 12 noiembrie 2012, ora 10.00, altfel premiul devine nul.Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt:

rashomon_lary
cata26lina
catadirla
cristinamaria15
zuzyk

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

cadouri decoratiuni
  • person

    "crearea unui echilibru intre energiile yin si yang"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right