Castiga invitatii duble la filmul `Minte-ma frumos `!

Castiga invitatii duble la filmul `Minte-ma frumos `!
  calendar_month        
Toni o cunoaste pe Oana pe net.

Dar intalnirile nu pot ramane vesnic virtuale si atunci apare o problema: Toni nu seamana deloc cu poza de profil si-l trimite pe Dani, prietenul sau part time gigolo, in locul lui.

Dar oare la intalnire se prezinta chiar Oana? Sau fiecare din cei patru...minte frumos?

Raspunde printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs la intrebarea de mai jos si poti castiga una dintre cele 5 invitatii de doua persoane la filmul Minte-ma frumos!

Invitatiile sunt valabile la Cinema City din Sun Plaza, la filmul Minte-ma frumos.

Ce ocupatie are Dani, personajul lui Andi Vasluianu, in `Minte-ma Frumos`?

1. Part time baiatuaA€A™ de la cablu, part time gigolo
2. Vanzator de masini
3. Director la o agentie de publicitate

Detalii si pe pagina de Facebook: www.facebook.com/mintemafrumos">92709.jpgSinopsis:

O fata dulce, cofetara ucenica, Dana (Diana Dumitrescu), este nevoita sa mearga la o intalnire romantica cu un broker, Dani (Andi Vasluianu). Asta pentru ca prietena ei mai plinuta, Oana (Antoaneta Zaharia), nu a avut curajul sa il intalneasca pe cel de care s-a indragostit pe Facebook.

Un hacker (Marius Damian) isi inseala partenerul de viata - computerul - cu o poza de pe Facebook in care apar cele doua fete dulci: una... si alta...
63235.jpg


Profesoara de ciocolata si frisca (Loredana Groza), o frantuzoaica aclimatizata cu (t)raiul bucurestean, preda ziua arta savarinei si noaptea invataturile marchizului de Sade catre fiii sai masochisti.

Nimeni nu este ceea ce pare a fi si toti cred ca minciuna poate fi cel mai frumos adevar. De aici, o cavalcada de incurcaturi. Poate iesi din toate astea o comedie romantica? Poate! Daca se iubesc... Cine cu cine?

Titlu original: Minte-ma frumos
Gen: comedie romantica
Distributie: Loredana Groza, Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu, Marius Damian, Antoaneta Zaharia
Regia: Iura Luncasu
Scenariu: Adrian Lustig
Producator: Ducu Ion
Casa producatoare: MediaPro Pictures
Durata: 98 min
Limba: Romana
Lansare in cinematografe: 19 octombrie 2012

Distribuit de MediaPro Distribution, Minte-ma frumos este disponibil din 19 octombrie in cinematografele CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures), Cortina (Oradea), Cinema aA€AEugen IonescuaA€At(Slatina), Patria (Craiova), Scala (Bucuresti), Premiera (Ploiesti), Cinema Arta (Targu Mures), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Glendale (Bucuresti).

Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 17 octombrie aA€A" 31 octombrie 2012;
Se vor desemna 5 castigatori a cate o invitatie dubla la filmul Minte-ma frumos;
Invitatiile la film sunt valabile in perioada 03 noiembrie aA€A" 17 noiembrie 2012;
Participa la concurs toti cei care au raspuns printr-un comentariu la intrebarea concursului;
Castigatorii invitatiilor trebuie sa fie din Bucuresti;
Participantii care nu au toate datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze toate datele personale pentru a putea participa in mod valid la concurs;
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care vor trebui sa raspunda cu datele personale pana cel tarziu pe 02 noiembrie 2012, ora 16.00, altfel premiul devine nul.

Concursul s-a terminat. Castigatorii sunt:

ileana
RalucaRa
alexandracerga
gospodinanebunika
blackbabe


Vizionare placuta!

Recomandari