Castiga invitatii duble la filmul `Stolen -Jaf contra cronometru`!

Castiga invitatii duble la filmul `Stolen -Jaf contra cronometru`!
  calendar_month        
Will (Nicolas Cage) este un hot de mare clasa, care a facut 8 ani de inchisoare dupa un jaf de proportii.

Eliberat, vrea sa inceapa o viata onesta si sa-si construiasca o relatie cu fiica sa. Dar in locul vietii pe care o visa, incepe cosmarul.

Convins ca Will a pastrat pentru el prada de 10 milioane de dolari, fostul sau partener ii rapeste fiica si o ascunde in portbagajul unui taxi.

Will are o singura zi la dispozitie sa fure 10 milioane de dolari pentru a-si salva fiica. Cum nu are banii, lui Will nu-i ramane de facut decat sa comita inca un jaf, de data asta contra cronometru.

Raspunde printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs la intrebarea de mai jos si poti castiga una dintre cele 5 invitatii de doua persoane la filmul Jaf contra cronometru!

Invitatiile sunt valabile la Cinema City din Sun Plaza, la filmul Jaf contra cronometru.

La ce alt blockbuster a colaborat regizorul Simon West cu Nicolas Cage?

1. Drive Angry 3D: Iadul se Dezlantuie
2. Con Air / Avionul Condamnatilor
3. Season of the Witch / Anotimpul Vrajitoarei

Detalii si pe pagina de Facebook: www.facebook.com/jafcontracronometru

63287.jpgSinopsis:

Un hot disperat, Will Montogomery (Nicholas Cage) are doar 12 ore ca sa fure 10 milioane de dolari si sa-si salveze fiica de fostul sau partener, Vincent.

Un thriller ametitor care ii aduce laolalta pe actorul Nicholas Cage si pe regizorul Simon West, cel ce a semnat si regia filmelor Con Air si Eroi de Sacrificiu 2.

Hotarat sa-si ia revansa pentru un jaf major care s-a sfarsit prost, Vincent (Josh Lucas) ii rapeste fiica (Sami Gayle) lui Will, cel care i-a fost la un moment dat complice, si o ameninta cu moartea daca nu primeste banii in 12 ore.

In timp ce fiica sa este tinuta ostatica intr-un taxi condus la intamplare pe strazile din New Orleans, Will, disperat, apeleaza la ajutorul unui vechi asociat (Malin Akerman), pentru a-l ajuta sa duca la bun sfarsit jaful care ii va salva viata fetitei sale.

Din distributia filmului mai fac parte Danny Huston si M.C. Gainey.

Jaf contra cronometru este disponibil pe marile ecrane din 30 noiembrie 2012, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

92877.jpg


Titlu original: Stolen
Gen: actiune, thriller
Distributie: Nicholas Cage, Malin Akerman, Josh Lucas, Danny Huston, Sami Gayle, Mark Valley, Kevin Foster
Regia: Simon West
Scenariu: David Guggenheim
Casa de productie: Films International
Lansare in cinematografe: 30 noiembrie 2012

Distribuit de MediaPro Distribution, Jaf contra cronometru este disponibil din 30 noiembrie in cinematografele CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures), Cortina (Oradea), Cinema aA€AEugen IonescuaA€At(Slatina), Patria (Craiova), Scala (Bucuresti), Premiera (Ploiesti), Cinema Arta (Targu Mures), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Glendale (Bucuresti).Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 23 noiembrie aA€A" 07 decembrie 2012, ora 10.00;
Se vor desemna 5 castigatori a cate o invitatie dubla la filmul Jaf contra cronometru;
Invitatiile la film sunt valabile in perioada 10 decembrie aA€A" 24 decembrie 2012;
Participa la concurs toti cei care au raspuns printr-un comentariu la intrebarea concursului;
Castigatorii invitatiilor trebuie sa fie din Bucuresti;
Participantii care nu au toate datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze toate datele personale pentru a putea participa in mod valid la concurs;
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care vor trebui sa raspunda cu datele personale pana cel tarziu pe 10 decembrie 2012, ora 10.00, altfel premiul devine nul.Concursul s-a terminat. Castigatorii sunt:

deea_botner
lucry
n0m3rcy
Imaggo
toply


Vizionare placuta!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Luminariile
  • person

    "astrele inclina, nu determina!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right