Castiga invitatii duble la filmul `Taken 2: Teroare in Istanbul `!

Castiga invitatii duble la filmul `Taken 2: Teroare in Istanbul `!
  calendar_month        
In 2008 i-au rapit fiica. I-a cautat, i-a gasit si i-a ucis.

In 2012, cei ramasi in urma vor veni dupa el. De data asta, toata familia e in pericol si teroarea e mai intensa niciodata.


Liam Neeson revine pe marile ecrane in rolul fostului agent secret Bryan Mills, cu un nou episod tensionat din lumea Taken.

Din 12 octombrie mergi la cinema sa vezi Taken 2: Teroare in Istanbul.

Raspunde printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs la intrebarea de mai jos si poti castiga una dintre cele 5 invitatii de doua persoane la filmul Taken 2: Teroare in Istanbul!

Invitatiile sunt valabile la Cinema City din Sun Plaza, la filmul Taken 2: Teroare in Istanbul

Cum s-a numit primul film din seria Taken?

1. Teroare in Paris
2. Teroare in Roma
3. Teroare in Londra

Detalii si pe pagina de Facebook: www.facebook.com/taken">63230.jpgSinopsis:

Dupa succesul inregistrat in 2008 de primul film Taken, cu incasari de 224 milioane de dolari, Liam Neeson revine in rolul lui Bryan Mills, in Taken 2: Teroare in Istanbul si de aceasta data, fostul agent CIA este in stare de orice pentru a-si recastiga libertatea si a-si salva familia din mainile mafiotilor.

In a doua parte a seriei Taken, Mills devine tinta unui personaj misterios, care cauta razbunarea, iar acesta trebuie sa-si foloseasca talentele sale speciale pentru a-i proteja pe cei dragi de o armata de mercenari care vrea sa-i ucida.

Pe langa Neeson, filmul ii aduce in rolurile principale pe Maggie Grace, Famke Janssen si Leland Orser.

Taken 2: Teroare in Istanbul continua povestea la doi ani de la evenimentele din primul film. Pentru actori si realizatori, decizia de a filma o continuare nu a fost una usoara, insa scenariul exceptional scris de Luc Besson si Robert Mark Kamen a fost elementul decisiv.

"Nu este doar o alta aventura a lui Bryan Mills, ci o poveste despre o familie si despre un tata hotarat sa o salvezeaA€At, explica regizorul Olivier Megaton.

"Scenaristii au abordat noua intriga intr-un mod exceptionalaA€At, spune Maggie Grace. "Au pastrat toate elementele care au functionat atat de bine in primul film, si au extins povestea de acolo. Bryan, fiica (Kim) si sotia sa (Lenore) se lupta pentru supravietuire, dar si unul pentru celalaltaA€At, incheie actrita.

Distribuit de MediaPro Distribution, Taken 2: Teroare in Istanbul este disponibil din 12 octombrie in cinematografele CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures), Cortina (Oradea), Cinema aA€AEugen IonescuaA€At(Slatina), Patria (Craiova), Scala (Bucuresti), Premiera (Ploiesti), Cinema Arta (Targu Mures), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Glendale (Bucuresti).

Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 15 octombrie aA€A" 29 octombrie 2012, ora 10.00;
Se vor desemna 5 castigatori a cate o invitatie dubla la filmul Taken 2: Teroare in Istanbul;
Invitatiile la film sunt valabile in perioada 01 noiembrie aA€A" 14 noiembrie 2012;
Participa la concurs toti cei care au raspuns printr-un comentariu la intrebarea concursului;
Castigatorii invitatiilor trebuie sa fie din Bucuresti;
Participantii care nu au toate datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze toate datele personale pentru a putea participa in mod valid la concurs;
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care vor trebui sa raspunda cu datele personale pana cel tarziu pe 31 octombrie 2012, ora 16.00, altfel premiul devine nul.Concursul s-a terminat. Vor merge la film:

adrya_angel87
stansibran
cris1920
karmy_karmenyk
lost_alina


Vizionare placuta!
Recomandari