Castiga invitatii duble la filmul `Twilight Saga 2`!

Castiga invitatii duble la filmul `Twilight Saga 2`!
  calendar_month        
Anul acesta, lupta va fi mai cumplita ca niciodata.

Fiica Bellei si a lui Edward este in pericol de moarte. Volturi, autoritatea suprema a vampirilor, sunt anuntati ca Renesmee e un aA€Atcopil nemuritoraA€At.

Iar legea lor ii condamna imediat la moarte pe acesti copii, fiind considerati ca sunt incontrolabili.

Prinsi intr-o lupta cumplita pentru supravietuire, Edward si Bella incearca sa se alieze cu toate clanurile de vampiri din jurul lumii. Va fi oare suficient pentru a-i salva viata?

Raspunde printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs la intrebarea de mai jos si poti castiga una dintre cele 5 invitatii de doua persoane la filmul Twilight Saga 2, una dintre cele 6 carti de la editura RAO sau unul dintre cele 50 produse de make-up Essence!

Invitatiile sunt valabile la Cinema City din Sun Plaza, la filmul Twilight Saga 2.

Cum o cheama pe fiica Bellei si a lui Edward?

1. Irina
2. Renesmee
3. Eliana

Detalii si pe pagina de Facebook: www.facebook.com/sagaamurg.ro">92836.jpgSinopsis:

Dupa nasterea fiicei sale Renesmee, Bella incepe sa profite de noua ei viata de vampir si de puterile dobandite.

Bucuria ei este insa una de scurta durata, din cauza aparitiei unui alt vampir, Irina, care crede ca Renesmee este un aA€Acopil nemuritoraA€At si ii dezlantuie din nou pe Volturi impotriva clanului Cullen.

Pentru ca autoritatea vampirilor ii condamna imediat la moarte pe copiii transformati in vampiri, din cauza faptului ca sunt incontrolabili, viata lui Renesmee este pusa in mare pericol.

Prinsi intr-o lupta cumplita pentru supravietuire, Edward si Bella incearca sa se alieze cu toate clanurile de vampiri din jurul lumii, pentru a le aduce ca martori in fata Volturilor, in apararea fiicei lor.

Va fi oare suficient pentru clanul Cullen sa demonstreze ca Renesmee nu este un aA€Acopil nemuritoraA€At pentru a-i salva viata?

Twilight Saga 2 este disponibil pe marile ecrane din 16 noiembrie 2012, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

63273.jpg


Titlu original: The Twilight Saga: Breaking Dawn aA€A" Part 2
Gen: fantasy, romance
Distributie: Maggie Grace, Kristen Stewart, Robert Pattinson, Dakota Fanning, Taylor Lautner, Ashley Greene, Kellan Lutz, Nikki Reed
Regia: Bill Condon
Scenariu: Melissa Rosenberg, Stephenie Meyer
Producatori: Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt
Casa de productie: Summit Entertainment
Lansare in cinematografe: 16 noiembrie 2012

Distribuit de MediaPro Distribution, Twilight Saga 2 este disponibil din 16 noiembrie in cinematografele CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures), Cortina (Oradea), Cinema aA€AEugen IonescuaA€At(Slatina), Patria (Craiova), Scala (Bucuresti), Premiera (Ploiesti), Cinema Arta (Targu Mures), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Glendale (Bucuresti).Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 14 noiembrie aA€A" 28 noiembrie 2012, ora 10.00;
Se vor desemna 5 castigatori a cate o invitatie dubla la filmul Twilight Saga 2, un castigator al cartilor RAO si 10 castigatori a unui set de 5 produse de make-up Essence;
Invitatiile la film sunt valabile in perioada 03 decembrie aA€A" 17 decembrie 2012;
Participa la concurs toti cei care au raspuns printr-un comentariu la intrebarea concursului;
Castigatorii invitatiilor la film trebuie sa fie din Bucuresti;
Participarea pentru cosmetice si carti nu este conditionata de domiciliul in Bucuresti;
Participantii care nu au toate datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze toate datele personale pentru a putea participa in mod valid la concurs;
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care vor trebui sa raspunda cu datele personale pana cel tarziu pe 03 decembrie 2012, ora 10.00, altfel premiul devine nul.Concursul s-a terminat. Castigatorii sunt:

Invitatii film:
mihaelutzam
john_doe
dianaba
ileana
Olimpica

Set carti editura RAO: Noua si scurta viata a lui Bree Tanner; Gazda; Saga Amurg Luna Noua aA€A" cartea ilustrata a filmului; Luna Noua; Eclipsa; Zori de Zi:
MihaitzaC

Set cosmetice Essence: metallic eye pencil 04; metallic eye pencil 02; stay with me lipgloss 04; gel eyeliner 03; XXL nude lipgloss:
starmys
orez_19
Autumn
valy13iony
alexandrinami
BabyRalukutza
blondafrumoasa
lyrixia
Hurmuzache
lluminita

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

7 kg in minus
  • person

    "aici veti putea gasi informatii despre cum sa slabiti!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right