Castiga invitatii la "Fratii Bloom" si o umbrela hoata!

Castiga invitatii la "Fratii Bloom" si o umbrela hoata!
  calendar_month        
Vino la Cinema Hollywood Multiplex Bucuresti Mall din 22 mai sa vezi filmul Fratii Bloom si participa la concurs pana pe 07 iunie.

Raspunde pe forum in perioada 28 mai - 07 iunie la intrebarea: La care dintre urmatoarele castele romanesti s-a filmat comedia Fratii Bloom?

a. Peles
b. Bran
c. Pelisor

Poti castiga una dintre cele 5 invitatii duble la "Fratii Bloom", la Cinema Hollywood Multiplex Bucuresti Mall, oferite de MediaPro Distribution si 3 umbrele "hoate" Fratii Bloom, oferite de Restaurantul KarishmaDespre film

Pelicula The Brothers Bloom aduce pe marile ecrane povestea fratilor Bloom, doi infractori inraiti care si-au facut un mod de viata din a escroca persoane cu foarte multi bani, carora le exploateaza viciile prin intermediul unor planuri extrem de bine organizate.

Dupa o copilarie nefericita, petrecuta in mijlocul a numeroase familii adoptive, cei doi, Stephen si Bloom hotarasc sa isi asigure un trai confortabil si lipsit de griji materiale prin fraudarea milionarilor excentrici.

Obosit insa de fuga continua de politie, Bloom (Adrien Brody) - fratele cel mic - incearca sa devina om cinstit si sa lase in urma trecutul sau infractional; cu toate acestea el se lasa convins de fratele sau, Stephen (Mark Ruffalo) si de partenerul lor - Bang Bang, sa puna in scena o ultima lovitura de maestru care sa ii permita un trai linistit pana la finalul vietii, chiar daca eforturile lui de a intra in legalitate ar fi sortite esecului.

Victima - in aparenta perfecta - aleasa de catre cei trei escroci este Penelope (Rachel Weisz), o mostenitoare atragatoare, sexy si plina de ciudatenii, careia ii propun o excursie costisitoare in jurul lumii.

Cum insa socotelile de acasa nu se potrivesc intotdeauna cu cele din targ, Bloom se indragosteste in timpul calatoriei, de Penelope punand astfel in pericol reusita planurilor lor.

Regizor: Rian Johnson

Distributie: Rachel Weisz, Adrien Brody, Rinko Kikuchi, Mark Ruffalo, Zachary Gordon

Gen: Aventura/ Comedie/Actiune


Detalii concurs

Participantii la concurs (in cazul invitatiilor la film) trebuie sa fie din Bucuresti;

Concursul se desfasoara in perioada 28 mai - 07 iunie;

Participa la concurs toti cei care raspund pe forum la intrebarea: La care dintre urmatoarele castele romanesti s-a filmat comedia Fratii Bloom?;

Pe data de 07 iunie 2009 vor fi desemnati castigatorii;

Castigatorii vor primi un mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in maxim 5 zile, altfel premiul devine nul si va fi ales alt castigator;

Invitatia castigata este valabila pentru doua persoane;Trailer Fratii BloomConcursul s-a terminat. Iata castigatorii:

Invitatii la film:
Doctor
ionelaclaudia
anana86
Printesa_79
yanyda

Umbrele:
pollet_a
doizece
kozzz

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Doliu
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right