Castiga invitatii la Winnie de Plus!

Castiga invitatii la Winnie de Plus!
  calendar_month        
Vrei sa mergi la un film care sa placa copiilor, sa-i amuze pe fratii si surorile lor mai mari si sa-i faca pe parintii acestora sa rada in hohote? Atunci nu trebuie sa lipsesti de la avampremiera Winnie de Plus din 7 iulie de la Cinema City Sun Plaza.

Ele.ro si Cineforum.ro te invita la concurs!

Poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la avampremiera Winnie de Plus, din 7 iulie de la Cinema City Sun Plaza.

Despre Winnie de Plus

Ursuletul neindemanatic se intoarce cu o poveste plina de aventuri, dar si cu prietenii sai Tigru, Iepure, Purcelus, Bufnita, Kanga, Roo - si nu in ultimul rand Aiurel, care si-a pierdut coada, pentru a-i incanta pe micutii de pretutindeni.

Povestea se desfasoara pe parcursul unei singure zile, o zi ca oricare alta in Padurea de 100 de acri. Plus se trezeste flamand si se intampla sa nu aiba miere, motiv pentru care porneste in cautarea acesteia. Simpla cautare a mierii se transforma intr-o aventura, iar primul lucru care il abate de la drumul sau este un concurs pentru a-i gasi o coada noua lui Aiurel spune regizorul Don Hall.

Mai apoi, Plus gaseste un bilet de la Christopher Robin pe care scria: Am plecat. Cu treaba. Ma intorc. Biletul ajunge la Bufnita, care citeste gresit si ii alarmeaza pe toti spunandu-le ca baiatul a fost rapit de o creatura numita Mantarc. in mai putin de cateva momente pornesc cu totii intr-o aventura plina de peripetii pentru de a-l salva pe Christopher Robin de presupusul vinovat. Se dovedeste a fi o zi foarte aglomerata pentru ursuletul care nu-si dorea decat sa gaseasca niste miere.

Participa la concurs:

Raspunde printr-un comentariu in pagina de concurs la intrebarea Care este mancarea preferata a lui Winnie de Plus? si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la avampremiera Winnie de Plus din 7 iulie, de la Cinema City Sun Plaza.">64057.jpg


Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 29 iunie - 06 iulie;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o invitatie dubla la avampremiera din 7 iulie a filmului Winnie de Plus care ruleaza la cinematograful Cinema City din Sun Plaza;
Castigatorii vor fi anuntati miercuri, 6 iulie, ora 16;
Participa la concurs toti cei care au raspuns printr-un comentariu la intrebarea concursului;
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea userului din concurs;
Castigatorii invitatiilor la film trebuie sa fie din Bucuresti

Concursul s-a terminat!

Castigatorii sunt:

citestematu
stefan&teodor
alina_covete

Felicitari!


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Eu si Tu
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right