Castiga invitatii pentru doua persoane la film 11 iunie - 14 iunie 2012!

Castiga invitatii pentru doua persoane la film 11 iunie - 14 iunie 2012!
  calendar_month        
Hollywood Multiplex inseamna mai mult decat un cinematograf!

Participa la concursul organizat de Hollywood Multiplex impreuna cu ele.ro si poti castiga o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada 11 iunie - 14 iunie 2012 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D.

Recomandarea saptamanii:
Prometheus - 3D

62854.jpg


Cu Prometheus, vizionarul regizor Ridley Scott se intoarce la genul pe care l-a definit, horrorul SF. Actiunea din "Prometheus" se petrece in 2085, cu 30 de ani inainte de cea din "Alien", la prima intalnire a oamenilor cu extraterestrii ucigatori si inteligenti. Doua super puteri controleaza pamantul si se lupta intre ele pentru resursele naturale ale sistemului solar. Cand un echipaj este trimis pe o planeta indepartata pentru a o pregati de colonizare, acestia descopera o forma de viata bio-mecanica foarte ostila.

Noomi Rapace interpreteaza rolul lui Dr. Elizabeth Shaw, un personaj pe care l-a asemanat cu Ellen Ripley din franciza Alien, Michael Fassbender va juca rolul lui David - un android, iar Charlize Theron va fi Meredith Vickers - o femeie dura si sexy. Din distributie mai fac parte Idris Elba, Guy Pearce si Patrick Wilson.

Cu: Michael Fassbender, Noomi Rapace, Charlize Theron, Guy Pearce, Patrick Wilson, Idris Elba, Rafe Spall, Logan Marshall-Green
Regia: Ridley Scott
Scenariu: Jon Spaihts, Damon Lindelof Gen: Actiune, Horror, SF
Producator: Brandywine Productions
Durata: 125 minParticipa la concurs:

Raspunde printr-un comentariu in pagina de concurs la intrebarea Cine semneaza regia filmului ?Prometheus - 3D??, apoi da LIKE la pagina de facebook Ele.ro si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la film oferite de Hollywood Multiplex si Ele.ro.


Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 1 iunie ? 8 iunie, ora 10.00;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
11 iunie ? 14 iunie 2012 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D ;
Participa la concurs toti cei care au raspuns printr-un comentariu la intrebarea concursului si au dat LIKE la pagina de facebook Ele.ro;
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea userului din concurs;
Castigatorii invitatiilor la film trebuie sa fie din Bucuresti


Concursul s-a incheiat. Castigatorii sut:

pitty371
ruxandrachitu
zeezee

Felicitari!

Recomandari