Castiga invitatii pentru doua persoane la film 28 noiembrie - 1 decembrie 2011

Castiga invitatii pentru doua persoane la film 28 noiembrie - 1 decembrie 2011
  calendar_month        
Hollywood Multiplex inseamna mai mult decat un cinematograf!

Participa la concursul organizat de Hollywood Multiplex impreuna cu ele.ro si poti castiga o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada 28 noiembrie ? 1 decembrie la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D.
62562.jpg


Recomandarea saptamanii:
?Metoda periculoasa / A Dangerous Method?

In pragul primului razboi mondial, relatia dintre cei doi mari psihanalisti, Sigmund Freud si Carl Jung, este pusa in pericol de aparitia unei femei tulburate, pe care vor incerca sa o vindece.

Prietenia dintre neurologul austriac Sigmund Freud (Viggo Mortensen) si psihiatrul elvetian Carl Jung (Michael Fassbender) - parintii psihanalizei moderne - va fi pusa la incercare cand o vor cunoaste pe Sabina Spielrein (Keira Knightley) femeia care ii invrajbeste, dar care se va indragosti de amandoi, punandu-i pe acestia intr-o situatie fara iesire.

"Metoda periculoasa" este regizat de cunoscutul David Cronenberg, cunoscut pentru Crash, A History of Violence sau The Fly.

Cu: Keira Knightley, Michael Fassbender, Viggo Mortensen, Vincent Cassel, Sarah Gadon, AndriAA Hennicke, Arndt Schwering-Sohnrey
Regia: David Cronenberg
Scenariu: Christopher Hampton, John Kerr
Gen: Drama, Thriller
Producator: Recorded Picture Company (RPC)
Durata: 100 min


Participa la concurs:

Raspunde printr-un comentariu in pagina de concurs la intrebarea Care este numele actritei care interpreteaza rolul Sabinei Spielrein in filmul ?Metoda periculoasa?? , apoi da LIKE la pagina de facebook Ele.ro si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la film oferite de Hollywood Multiplex si Ele.ro.


Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 18 noiembrie ? 25 noiembrie, ora 10.00;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
28 noiembrie ? 1 decembrie la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D ;
Participa la concurs toti cei care au raspuns printr-un comentariu la intrebarea concursului si au dat LIKE la pagina de facebook Ele.ro;
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea userului din concurs;
Castigatorii invitatiilor la film trebuie sa fie din Bucuresti


Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

sorina132003
mirela66andrei
Ethel2you

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Imbratisare
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right