Castiga invitatii pentru doua persoane la unul din concertele Directia 5!

Castiga invitatii pentru doua persoane la unul din concertele Directia 5!
  calendar_month        
Directia 5 se pregateste de un nou turneu si pune la cale o surpriza pentru fanii sai, chiar de Ziua Indragostilor - doua concerte speciale, primul la TNB pe 11 februarie si al doilea la Cinema Patria pe 14 februarie.

Biletele pentru concertele Directia 5 de Valentine`s Day de la Teatrul National si Cinema Patria se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic la Teatrul National, Cinema Patria, Magazinul Unirea si Libraria Eminescu. Preturile pornesc de la 90 de lei.

Concertele Valentine`s Love Story sunt prezentate de Kanal D si Magic Fm, si organizat de Sprint Media si Bestmusic.ro.

63385.jpg

Evenimentul de la Teatrul National este sponsorizat de REDD`S, berea preferata a femeilor Iar pentru ca februarie este luna iubirii, REDD`S doreste sa le multumeasca femeilor pentru modul frumos in care isi exprima iubirea fata de cei apropiati in fiecare zi. Isi provocam curiozitatea si te invitam sa urmaresti pagina oficiala de Facebook REDD`S pentru a afla cum poti castiga bilete la eveniment.

Parteneri Media: Adevarul, Zonga, eva.ro, ele.ro, Ziare.com, cinemagia.ro, iConcert.ro, Urban.ro, infomusic.ro, Studentie.ro, 220.ro si trilulilu.ro.

Participa la concurs:

1. Raspunde printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs la intrebarea
Care sunt melodiile tale preferate interpretate de cei de la Directia 5?

2. Da LIKE paginii de Facebook Ele.ro;

3. Da LIKE paginii de Facebook bestmusic.ro

Poti castiga o invitatie pentru doua persoane la unul dintre cele doua concerte ale trupei Directia 5 (o invitatie dubla la concetul de la TNB de pe 11 februarie sau o invitatie dubla la concertul de la Cinema Patria pe 14 februarie).


Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 6 februarie - 11 februarie 2013, ora 10.00;
Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti, dintre aceia care raspund la intrebarea concursului si dau LIKE paginilor de Facebook Ele.ro si bestmusic.ro;
Se vor desemna, in data de 11 februarie, dupa ora 10.00, doi castigatori a cate o invitatie dubla la unul dintre concertele Directia 5;
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale pentru a putea participa in mod valid la concurs;
Castigatorii invitatiilor trebuie sa fie din Bucuresti.

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

elenaromcescu - invitatie pentru doua persoane la concertul de la TNB de pe 11 februarie;
loryenache - invitatie pentru doua persoane la concertul de la Cinema Patria de pe 14 februarie.

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

De ce sa cumperi o esarfa de la VirtualMag?
  • person

    ""be the butterfly effect""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right