Castiga jocuri inteligente de la Playsmart!

Castiga jocuri inteligente de la Playsmart!
  calendar_month        
Playsmart - jocuri inteligente atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

PLAYSMART.ro - site-ul online cu jocuri inteligente atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, te invita sa ii calci pragul virtual pentru a descoperi cele sase categorii de jocuri: Joc de strategie, Educatie prin joc, Idei de cadou, Joc individual, Familie / Prieteni si Calatorie. Prin fiecare dintre categoriile de jocuri Playsmart va insoteste cand aveti nevoie, fie pentru a va testa abilitatile, fie pentru o seara incitanta in familie, fie atunci cand nu stiti ce cadou sa oferiti.


Ele.ro si Playsmart.ro te invita la concurs!

Ce poti castiga:

Poti castiga unul dintre urmatoarele jocurile individuale, ce pot fi jucate incepand cu varsta peste 7 ani:

1. In oglinda tu si Mona Lisa: este unul dintre cele mai vandute jocuri in shopul muzeului Louvru si un un puzzle care sa iti testeze rabdarea.
2. Puzzle absurd: un joc in care invatati sa rezolvati imposibilul gandind altfel.
3. Brainstring: un joc matematica-logic de exceptie pentru o minte ascutita cu 100% design simetric, premiat Creative Child Awards Program.

Mai multe informatii despre jocuri puteti afla accesand www.playsmart.ro

Participa acum!

Intra pe Playsmart.ro, alege jocul pe care ai vrea sa-l incerci si spune, printr-un comentariu in aceasta pagina, care este acesta, indicand link-ul.">64143.jpgRegulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 21 februarie - 6 martie 2012.
Participa la concurs toate persoanele care lasa un comentariu conform cerintei concursului.
In data de 6 martie 2012 se vor desemna 3 castigatori, prin tragere la sorti care vor primi una dintre jucariile: In oglinda tu si Mona Lisa, Puzzle absurd sau Brainstring.
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea user-ului din concurs.
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare la care trebuie sa raspunda in cursul a 10 zile lucratoare, altfel premiul devine nul.

Concursul s-a terminat!

Castigatorii sunt:

zazastudiodesign - In oglinda tu si Mona Lisa
modiga_16 - Puzzle absurd
doina2009 - Brainstring

Felicitari!


Recomandari