Castiga kit-ul Foltene Pharma si scapi de problema caderii parului!

Castiga kit-ul Foltene Pharma si scapi de problema caderii parului!
  calendar_month        
Foltene Pharma stopeaza caderea parului, ajuta la regenerarea acestuia si normalizeaza ciclul de viata al firului de par.

Avand ca ingredient activ Tricalgoxilul, extras din alge brune, si imbogatit cu un complex hranitor de biominerale necesare organismului, tratamentul Foltene Pharma are rezultate remarcabile dupa numai o luna de utilizare. Cele 37 de teste clinice afectuate timp de 19 ani pe un esantion de 1300 de pacienti i-au demonstrat eficacitatea: combate caderea parului, reface 100% fibra capilara, stimuleaza cresterea si rezistenta firului de par.

Pentru a creste eficienta tratamentului, se recomanda utilizarea samponului energizant de la Foltene, o baza blanda de curatare care nu contine SLS si care pregateste scalpul pentru absorbtia substantelor nutritive, reducand pierderile zilnice. Contine acelasi ingredient activ ca si tratamentul, Tricalgoxilul, si este imbogatit cu extract de Ginseng, care confera volum si forta parului.

Parul tau isi va recapata sanatatea, vitalitatea si frumusetea.

Raspunde la intrebarea: Care este ingredientul activ din gama Foltene Pharma? si poti castiga un kit Folnete ce contine: tratamentul impotriva caderii parului 12 fiole si sampon energizant 200 ml.

Premiile sunt oferite de farmaciile Help Net.

57504.jpgRegulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 20 martie - 27 martie 2012;
Participa la concurs toate persoanele care posteaza in pagina de concurs raspunsul corect la intrebarea Care este ingredientul activ din gama Foltene Pharma?
Premiul consta intr-un kit (tratamentul impotriva caderii parului 12 fiole si sampon energizant 200 ml) oferit de Foltene;
Castigatorul va fi afisat pe site (in pagina de concurs) pe data de 28 martie;
Castigatorul va primi mail de confirmare la care va trebui sa raspunda in termen de 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.


Concursul s-a incheiat. Castigatorul este:

depeche_roxx

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right