Castiga mai multa energie, mai multa viata cu Extrem Vit!

Castiga mai multa energie, mai multa viata cu Extrem Vit!
  calendar_month        
Ele.ro si Extrem Vit te invita la concurs!

Trimite un mail pe adresa concurs@ele.ro, in perioada 4 - 18 mai, si raspunde la intrebarea: In cate feluri se gasesc vitaminele Extrem Vit?

Alege varianta corecta din cele 3 raspunsuri de mai jos:

a) Doar varianta comprimate
b) Doar varianta efervescente
c) Variantele comprimate si efervescente

Poti castiga unul dintre cele 4 premii Extrem Vit, in valoare de 70 lei/premiu.

Detalii premii

Extrem Vit iti da sansa sa castigi doar pentru tine o portie de energie participand la concurs!

Administrarea de vitamine si minerale asigura o functionare corespunzatoare a organismului in situatiile in care aportul alimentar nu este optim, dar si in conditii specifice de suprasolicitare fizica sau intelectuala.

Administrarea unui complex de vitamine cu un continut cat mai bogat calitativ (numar de substante active) si adecvat cantitativ (in jur de 100% Doza Zilnica Recomandata/component) asigura satisfacerea acestor nevoi in cazul in care alimentatia este deficitara.

Gama de vitamine Extrem Vit are 3 forme de prezentare:


1. Extrem Vit comprimate cutie cu un blister a 10 comprimate

2. Extrem Vit comprimate cutie cu doua blistere a 10 comprimate fiecare

Complexul de vitamine si multiminerale Extrem Vit are rol de revigorare si energizare a organismului si contine :Vitamine cu rol important in cresterea si regenerarea celulara, in formarea si mentinerea unor tesuturi sanatoase( piele, oase, vase de sange etc) si datorita rolului de antioxidanti, ajuta la formarea unui tesut conjunctiv sanatos.

Minerale - sunt necesare in activarea vitaminelor si enzimelor cu ajutorul carora se desfasoara toate procesele importante din organism.

Oligoelemente

Aminoacizi

Extracte naturale: laptisor de matca, polen, ginseng korean, grau incoltit (pulbere), seminte de floarea soarelui (pulbere), lecitina. Laptisorul de matca si polenul, sunt considerate unele dintre cele mai eficiente tonifiante ale organismului, iar ginsengul creste rezistenta organismului si capacitatea de regenerare.

3. Extrem Vit efervescent: este un supliment alimentar cu proprietati revitalizante si tonifiante datorita continutului complex de vitamine, minerale si oligoelemente; are si rol energizant datorita cafeinei. Fiecare flacon contine 10 tablete efervescente. O tableta este suficienta pentru prepararea unei bauturi energizante.

Prin combinatia complexa de principii active, Extrem Vit mentine functionarea sanatoasa a organismului si previne aparitia a numeroase boli. Prin aportul major de energie si vitalitate, este produsul biostimulator si regenerator indicat pentru fiecare dintre noi.

In perioada aprilie - mai este disponibila in farmaciile din tara promotia cu energie Extrem Vit. Poti cumpara o cutie de Extrem Vit si primesti cadou o a doua cutie!

Raspunde la intrebarea de mai sus, alegand varianta corecta, si poti castiga un premiu in valoare de 70 lei, ce consta intr-un pachet de comprimate Extrem Vit, o cutie Extrem Vit efervescent si o rama foto metalica.

Detalii concurs

Se vor desemna 4 castigatori a cate un premiu Extrem Vit in valoare de 70 lei.

Concursul dureaza 2 saptamani, in perioada 4 - 18 mai, si se vor desemna cate 2 castigatori/saptamana.Participa la concurs toti cei care au trimis raspunsul corect pe adresa concurs@ele.ro, ales din cele trei variante de mai sus.

Cei care trimit mai mult de 1 mail vor fi descalificati din oficiu.

Castigatorii vor fi afisati pe 19 mai, in pagina concursului.

Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in maximum o saptamana de la data primirii, altfel premiul devine nul.

Mult succes!


Castigatorii sunt:
Adriana Popa
Dan Saila
Paula Mihai
Georgeta Caraene

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Marirea sanilor
  • person

    "cea mai frumoasa culoare din lume este cea care ti se potriveste - coco chanel"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right