Castiga noile parfumuri de primavara `adidas for women`!

Castiga noile parfumuri de primavara `adidas for women`!
  calendar_month        
Femeile din ziua de azi isi doresc sa fie stilate, stralucitoare si feminine - cele trei calitati care le fac sa fie unice. adidas vine in intampinarea dorintelor si nevoilor in continua schimbare ale femeii moderne si creeaza produse dedicate de ingrijire corporala care sa satisfaca preferintele ei individuale.

Pentru a raspunde nevoii femeilor de a se simti bine, 'adidas for women' isi relanseaza gama de parfumuri cu produse in ambalaje noi, care reflecta energia, increderea si perspectiva optimista a noii generatii de femei.


Fiecare parfum este reprezentat de propria gama de culori, care emana energie si vitalitate. Compozitia grafica scoate in evidenta numele parfumului. Ambalajul deodorantului a fost redesenat, imprumutand forma corpului unei femei, ceea ce il face si mai usor de folosit.

Pentru a marca lansarea noilor ambalaje, adidas va introduce pe piata un parfum nou, Happy Game. Pentru ca viata este un joc care merita jucat cu placere!
Aceasta este ideea care a inspirat echipa adidas atunci cand a creat cel mai nou parfum al sau pentru femei, Happy Game.

Participa la concursul organizat de Ele.ro impreuna cu adidas si poti castiga unul din cele 5 premii `adidas for women` puse in joc:

un set de EDT 50 ml + spray adidas Happy Game
un set de EDT 50 ml + spray adidas Pure Lightness
un set de EDT 50 ml + spray adidas Fruity Rhythm
doua seturi de EDT 50 ml + spray adidas Natural Vitality

57505.jpgCe trebuie sa faci:

Raspunde printr-un comentariu, in aceasta pagina de concurs, la intrebarea Care este sloganul care i-a inspirat pe cei de la adidas sa creeze parfumul `Happy Game`? si poti fi chiar tu una dintre castigatoare.


Regulament concurs:
Concursul de desfasoara in perioada 20 martie - 27 martie 2012;
Participa la concurs toate persoanele care indeplinesc cerinta concursului!
Se vor desemna, in data de 28 martie, prin tragere la sorti, 5 castigatori a cate un set de produse adidas;
Lista finala cu castigatorii va fi afisata pe site la sfarsitul concursului.
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care vor trebui sa raspunda in 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.


Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

ramo_cri
claudia_bercaru
Doldoran
krisznight
Stinaalina

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right