Castiga noul Braun Silk-epil 7 Dual Epilator!

Castiga noul Braun Silk-epil 7 Dual Epilator!
  calendar_month        
Fie ca este vorba despre tehnologie sau design, un lucru este cert ? evoluam! Iar odata cu evolutia si viata oricarei femei devine mai usoara, iar picioarele... mai catifelate!

Pentru prima data in lume, Braun Silk-iAApil 7 Dual Epilator combina cel mai bun epilator cu tehnologia de exfoliere a lamelor Venus, pentru o senzatie de catifelare dintr-o singura miscare.

Uita de exfoliere si de firele crescute sub piele cu noul Braun Silk-iAApil 7 Dual Epilator!
Cu ajutorul lamelor integrate care asigura o exfoliere usoara si indeparteaza celulele moarte de la suprafata pielii, noul Braun Silk-iAApil 7 Dual Epilator te ajuta sa-ti redescoperi pielea ? mai stralucitoare, mai frumoasa si mai sanatoasa. In doar 30 zile de zile observi beneficiile epilatorului Braun Silk-iAApil 7 Dual Epilator, care iti lasa pielea fina si frumoasa pentru mai mult timp, fara efort.

Braun Silk-iAApil 7 Dual Epilator este conceput special pentru a functiona in apa si se incadreaza perfect ritualului tau zilnic de infrumusetare oferindu-ti cea mai comfortabila si delicata epilare. Creat pentru a obtine, fara durere, o piele catifelata, noul epilator combina tehnologia cu efectele terapeutice ale apei. Nivelul de durere este redus nu numai de aburii calzi care dilata porii, dar si de rolele epilatorului care iti maseaza pielea cu blandete.
57024.jpg


Maria Gregersen, model international si imagine a Braun Silk-iAApil: ?Iubesc epilatorul Braun Silk-iAApil 7 Dual! Se incadreaza perfect ritualului meu zilnic de frumusete - il pot folosi si in apa, imi exfoliaza pielea si o lasa fina ca matasea pentru mai mult timp! Indiferent unde ma aflu - fie pe catwalk, la o sedinta foto sau ma relaxez cu prietenii, picioarele mele sunt mereu fine si stralucitorare!?

Pentru ca aproape 20 de milioane de femei din intreaga lume au ales Braun Silk- iAApil, acesta este brandul numarul 1 in lume in epilare delicata si eficienta. Lansarea Braun Silk-iAApil 7 Dual este cel mai bun moment pentru a te alatura si tu!

Epilare si exfoliere - dubla-tehnologie a noului Braun Silk-iAApil 7 Dual Epilator te ajuta sa-ti redescoperi senzatia de catifelare a picioarelor?dintr-o singura miscare!

Pentru mai multe informatii, acceseaza www.braun.ro


83092.jpg


Participa la concurs!

In perioada 15 iunie ? 22 iunie 2011 poti castiga un epilator Braun Silk-Epil 7 Dual Epilator cu noua tehnologie.

Noul Braun Silk-iAApil 7 Dual Epilator combina cel mai bun epilator cu tehnologia de exfoliere a lamelor Venus.

Raspunde la intrebarea: Care sunt beneficiile folosirii acestei duble tehnologii?

Alege varianta corecta de raspuns:
(este corecta o singura varianta de raspuns)

a.Prin exfoliere nu iti mai cresc firele de par pe sub piele
b.Permite folosirea in apa si astfel durerea este mult diminuata
c.Te ajuta sa ai o piele hidratata


Regulament concurs:

- Concursul se desfasoara in perioada 15 iunie ? 22 iunie, ora 12.00.
- Participa la concurs toate persoanele care raspund corect la intrebarea concursului (in aceasta pagina la "comentarii articol")
- Se va desemna, in data de 22 iunie, dupa ora 12,30 prin tragere la sorti, o singura castigatoare a unui epilator Braun.
- Castigatorul va fi afisat pe site la sfarsitul concursului.
- Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
- Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea user-ului din concurs;
- Castigatoarea va primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care va trebui sa raspunda in 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.

">83093.jpgConcursul s-a terminat. Varianta corecta de raspuns era:
"a.Prin exfoliere nu iti mai cresc firele de par pe sub piele".

Castigatoarea premiului este:


wry_smile

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

21 octombrie...
  • person

    "nu pot sa imi dau seama de ce a tebuit sa astept 30 de ani ca sa il intalnesc!!!unde a fost pana acu"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right