Castiga o carte de la Editura Vellant!

Castiga o carte de la Editura Vellant!
  calendar_month        
Editura Vellant si Ele.ro te invita la concurs!

Raspunde pe forum , in perioada 30 martie - 6 aprilie, la intrebarea : Care este citatul care te reprezinta cel mai bine?


Poti castiga o carte Monstri plini de speranta, publicata la editura Vellant.Detalii premii:


Romanul Monstri plini de speranta este un adevarat tur de forta - unul in care Albert Einstein ironizeaza cu nonsalanta un amfiteatru plin cu nazisti, iar Wittgenstein este un oaspete excentric al unei petreceri tipic englezesti. Este o frumoasa poveste de dragoste intre Max, un tanar student englez, specializat in fizica si biologie, si Eleanor, antropolog german cu origini evreiesti.

Destinul tumultuos al celor doi se intersecteaza cu evenimente majore ale secolului al XX-lea (al Doilea Razboi Mondial, dictatura lui Stalin, razboiul civil din Spania etc.) si cu descoperirea unora dintre cele mai rasunatoare teorii stiintifice (teoria psihanalitica, teoria relativitatii, inventarea bombei atomice).

Roman complex, cu o trama narativa sofisticata, Monstri plini de speranta surprinde reactiile umane in fata violentei istoriei. Nicholas Mosley scrie un adevarat roman al ideilor, in care atmosfera analizelor savante se impleteste cu o pasionanta poveste de iubire.


Nicholas Mosley este descendentul unei vechi familii aristocratice englezesti. El este fiul lui Oswald Mosley si al Cynthiei Curzon, fiica Marchizului Curzon de Kedleston, vicerege al Indiei. Tatal sau este fondatorul Uniunii Fasciste Britanice si a fost cunoscut drept unul dintre cei mai aprigi sustinatori ai lui Hitler si Mussolini, atat de celebru in epoca incat a devenit personaj in mai multe romane, printre care Punct contrapunct al lui Aldous Huxley. Scriitorul isi va face studiile la Eton si la Oxford, iar in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial va fi detasat in Italia si va primi Crucea Militara pentru curaj in lupta. A publicat treisprezece romane, iar in 1990 a obtinut Whitbread Prize pentru romanul Monstri plini de speranta.
Detalii concurs:

Se vor desemna 3 castigatori a cate o carte - Monstri plini de speranta

Concursul se desfasoara in perioada 30 martie - 6 aprilie

Participa la concurs toti cei care au raspuns pe forum la intrebarea : Care este citatul care te reprezinta cel mai bine?

Castigatorii vor fi afisati pe 6 aprilie 2008

Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in maximum o saptamana de la data primirii, altfel premiul devine nul


Castigatorii sunt:

fisher
fragolina
ade_ade

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Pagina cu eroare
  • person

    "una palabra, no dice nada...y al mismo tiempo, lo esconde todo..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right