Castiga o carte plina de mister!

Castiga o carte plina de mister!
  calendar_month        
Care a fost romanul politist care te-a impresionat?Raspunde pe forum.ele.ro la intrebarea noastra.

Editura Tritonic te premiaza cu o carte misterioasa!Detalii premii:

KGB
De Eric FrattiniInca din 1917, in momentul triumfului Revolutiei Bolseviste, Uniunea Sovietica de atunci si Federatia Rusa de acum, au experimentat schimbari profunde atat in politica interna cat si in cea externa.
89725.jpgDe la Lenin la Putin, conducatorii Rusiei au incercat sa conduca prin represiune si folosind serviciile lor secrete ca o arma in plus pentru a-si conduce supusii.

Dar KGB-ul nu a fost o amenintare doar pentru CIA sau MI6, ci si pentru miile de cetateni ai fostei Uniuni Sovietice.
MI6
De Eric Frattini


S-au scurs 13 ani de cand ni s-a permis sa spunem PARTIAL SECRET.

MI6 ramane insa incatusat in deceniile jocurilor de culise. Legitimitatea sa publica a fost cucerita. Identitatea sa mai are de asteptat.

89726.jpgFerecati inlauntrul propriilor secrete, prizonieri in propria cetate cu ale sale turnuri de fildes, vasali pe propriile domenii, mintile luminate ale intelligence-ului britanic nu au iesit inca la rampa.

Ei doar au dorit sa ne spuna ca fac parte din acest spectacol. Spectacol care, pentru noi, va ramane intotdeauna secret…


Mafia S.A. 100 de ani de Cosa Nostra
De Eric Frattini


In ultimele decenii ale secolului al XIX-lea, odata cu marile valuri de imigranti italieni, in Statele Unite a patruns si una dintre cele mai mari si influente organizatii criminale, Mafia italiana.
Si pentru Cosa Nostra America a reprezentat taramul tuturor posibilitatilor; tentaculele ei au patruns rapid in toate domeniile vietii americane: au cucerit jocurile de noroc, sindicatele, cluburile de noapte, porturile, cazinourile, importurile si exporturile diferitelor bunuri, colectarea gunoiului, distributia de tutun, producerea si distribuirea alcoolului, lumea cinematografiei, mass-media si chiar lumea politica.

Oricare ar fi denumirea ei, Mafia, Cosa Nostra, Sindicatul, Crima Organizata, Fratia, Uniunea, Biroul (Mafia din Noua Anglie), Echipa (Mafia din Chicago), Bratul (Mafia din Buffalo) sau Combinatia (Mafia din Cleveland), aceasta organizatie criminala este reala.Regulament concurs:


Concursul se desfasoara in perioada 11-18 iunie 2009.
Participa la concurs toti cei care au scris pe forum la tema concursului.
Participantii care vor posta mai multe mesaje pe forum vor fi descalificati.
Se vor desemna 3 castigatori a cate o carte.
Castigatorii vor fi alesi de catre reprezentantii Editurii Tritonic si anuntati pe forum si pe site in pagina concursului, pe data de 19 iunie 2009.
Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in termen de maximum o saptamana de la data primirii, altfel premiul devine nul.

Concursul s-a terminat. Castigatorii sunt:

1. Amola - KGB, de Eric Frattini
2. Rizica - MI6, de Eric Frattini
3. Scorpion_girl - Mafia S.A. 100 de ani de Cosa Nostra, de Eric Frattini

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Bruxism sau tocirea dintilor
  • person

    "Fii pacientul nostru, pentru ca noi cream zambete pentru toata viata!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right