Castiga o coronita de Craciun lucrata manual!

Castiga o coronita de Craciun lucrata manual!
  calendar_month        
Bomboane de ciocolata, acadele, fructe uscate, globuri colorate, figurine muzicale - decoratiunile de Craciun sunt menite sa aduca atmosfera de sarbatoare in casa ta.

In acest an, alege aranjamente de Craciun lucrate manual, dupa modele si idei unice!

Alege-ti modelul preferat de pe site-ul www.minunatiileanei.com!


Lucrurile minunate se nasc din dragoste pentru frumos, din dragoste pentru oameni. Cand creezi ceva esti de doua ori fericit: o data pentru tine pentru ca ai reusit sa surprinzi, sa uimesti ... si o data pentru cei din jur, pentru ca sunt entuziasmati. Poti crea minuatii din lucruri banale: o creanga atarnata careia nu-i dai nici o importanta, bobite de tot soiul, frunze si multe altele... Natura este deosebita si desavarsita, trebuie doar sa fim mai atenti cu tot ceea ce ne inconjoara.">51227.jpgParticipa la concurs si poti castiga una din cele doua coronite de Craciun oferite de www.minunatiileanei.com!

Ce trebuie sa faci:

1. Da LIKE la pagina de facebook Minunatiile Anei;

2. Intra pe site-ul www.minunatiileanei.com, alege ornamentul pe care l-ai face cadou unei persoane dragi de Craciun, apoi posteaza link-ul ornamentului ales de tine pe pagina de facebook Ele.ro.

Regulament concurs:
- Concursul se desfasoara in perioada 8 decembrie - 15 decembrie 2011, ora 12.00;
- Participa la concurs toate persoanele care indeplinesc ambele cerinte ale concursului!
- Prin tragere la sorti, in data de 15 decembrie, se vor desemna 2 castigatori a cate o coronite de Craciun lucrata manual;
- Lista finala cu castigatorii va fi afisata pe site la sfarsitul concursului.
- Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
- Castigatorii vor primi e-mail de confirmare la sfarsitul concursului.


Concursul s-a incheiat. Castigatoarele sunt:

Bianca Ingustu (Silaghi)
Dogaru Florentina

Feliictari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right