Castiga o crema Galimard cu caviar!

Castiga o crema Galimard cu caviar!
  calendar_month        
Crema cu caviar pentru fata, de zi creata de parfumeriile Galimard, intinereste pielea si previne aparitia ridurilor.

Prin stimularea sintezei de colagen, responsabil pentru sustinerea epidermei, reduce ridurile deja formate, sterge liniile de expresie si estompeaza neregularitatile tenului. Crema se adreseaza tuuror tipurilor de ten.

Contine extract de caviar (bogat in fosfolipide, proteine si micronutrienti), lipozomi de centella asiatica si yam salbatic, proteina de perla, unt de shea, vitaminele C si E, ulei de sambure de caisa si ulei de macadamia, actionand si ca protective impotriva razelor uva & uvb.

Crema de fata de zi cu caviar este un produs al parfumeriilor Galimard, furnizor al regilor Frantei. Produsele Galimard sunt disponibile in Romania exclusive in saloanele de albire dentara cosmetic Smile Box - www.smilebox.ro

Participa la concurs:
1. Raspunde printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs la intrebarea Caror tipuri de ten se adreseaza crema Galimard?
2.Da Like paginii de Facebook Smile Box

Poti castiga o crema Galimard cu caviar pentru fata, de zi!

Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 30 aprilie - 10 mai 2012;
In data de 10 mai, dupa ora 12.00, se va desemna o castigatoare pentru crema Galimard cu caviar pentru fata, de zi
Participa la concurs toti cei care au raspuns printr-un comentariu la intrebarea concursului si au dat LIKE paginii de Facebook Smile Box
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea userului din concurs;
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare la care trebuie sa raspunda in decurs de 3 zile lucratoare, altfel premiul devine nul.


Concursul s-a incheiat. Castigatoarea este:

crinaral81

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Life story
  • person

    "doritiva iubire pretuiti-o cat o aveti..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right