Castiga o invitatie dubla la concertul Voltaj din Hard Rock Cafe!

Castiga o invitatie dubla la concertul Voltaj din Hard Rock Cafe!
  calendar_month        
Jack Daniel`s Studio No. 7 si Sprint Media prezinta pe 8 noiembrie, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 21:00, un concert 100% live sustinut de trupa Voltaj.

Accesul la eveniment este permis numai persoanelor peste 18 ani.

Calin Goia, impreuna cu trupa sa, vor aduce pe scena Hard Rock Cafe povestile de dragoste cu care Voltaj ne-a obisnuit ani la rand. Au o activitate muzicala de 30 de ani si parca versurile lor nu se uita nici macar o clipa.

Vino sa asculti hit-ul aA€ALumea e a meaaA€At, dar si alte piese cu care baietii au cucerit inimile fanilor si topurile muzicale autohtone. Adu-ti si prietenii, iar noi iti facem cinste cu o distractie de zile mari, joi seara, in Hard Rock CafA©.

Partenerii evenimentului sunt: Magic FM, Kanal D, Bestmusic.ro, eva.ro, Ziare.com, 220.ro, Cinemagia.ro, Urban.ro, Gala Records.
63260.jpg


Participa la concurs:

Raspunde printr-un comentariu la intrebarea:
Care este melodia ta preferata interpretata de trupa Voltaj?

Poti castiga o invitatie pentru doua persoane la concertul Voltaj din Hard Rock Cafe din data de 8 noiembrie 2012, ora 21.00.

Biletele la concert se gasesc online, pe www.iabilet.ro si www.bestmusic.ro sau prin intermediul aplicatiei de mobil Cinemagia, cat si direct de la Hard Rock CafA© pana in ziua concertului. Pretul biletelor este urmatorul:
- Online, pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro: 60 lei - bilet cu loc la masa sau 80 lei - bilet VIP, cu loc la masa in fata scenei;
- La Hard Rock Cafe: 70 lei - bilet cu loc la masa sau 90 lei - bilet VIP; Pentru biletele in format electronic de pe www.iabilet.ro sau www.bestmusic.ro se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului. Partenerii evenimentului sunt: Magic FM, Kanal D, Bestmusic.ro, eva.ro, Ziare.com, 220.ro, Cinemagia.ro, Urban.ro, Gala Records.

Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 05 noiembrie aA€A" 7 noiembrie, ora 12.00;
Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti, dintre aceia care raspund la intrebarea concursului;
Se va desemna, in data de 7 noiembrie, 1 castigator al unei invitatii duble la concertul Voltaj din Hard Rock Cafe din data de 8 noiembrie 2012, ora 21.00;
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale pentru a putea participa in mod valid la concurs;
Castigatorii invitatiilor trebuie sa fie din Bucuresti.Concursul s-a incheiat. Castigatoarea este:

alinacorodescu

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Despre horoscopul zilnic 2009 al zodiei Fecioara
  • person

    "iata un horoscop zilnic pentru 2009 interesant despre toate zodiile!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Pantofi cod: P11667
Shop Ele.rochevron_right