Castiga o invitatie la Twilight!

Castiga o invitatie la Twilight!
  calendar_month        
Mediapro Distribution si Hollywood Multiplex te invita la film!

Raspunde pe forum in perioada 14 ian - 23 ian la intrebarea: Cum se numeste filmul considerat noul rival al lui Harry Potter?

a.Golden Compas;
b.Twilight;
c.Narnia.

Poti castiga una dintre cele 5 invitatii duble la filmul Twilight. Gazda... Hollywood Multiplex.

Twilight

Bazat pe romanul omonim al lui Stephenie Meyer, Twilight, primul film dintr-o serie de 4, este o poveste de dragoste moderna si plina de actiune, dintre un vampir si o muritoare.

Bella Swan (Kristen Stewart) a fost intotdeauna o persoana diferita, care a preferat sa ramana in afara grupurilor fetelor populare din liceul sau din Phoenix. Nici atunci cand mama ei se recasatoreste si o trimite pe Bella sa locuiasca cu tatal sau intr-un orasel ploios numit Forks, din statul Washington, ea nu se asteapta sa se produca vreo schimbare majora in viata ei.

Asta pana cand il intalneste pe misteriosul si ciudat de frumosul Edward Cullen (Robert Pattinson), un baiat cum nu a mai intalnit vreodata. Inteligent si spiritual, el pare ca vede pana in sufletul ei. Curand, Bella si Edward se vad prinsi intr-o poveste de dragoste pasionala si incontestabil neortodoxa.

Edward poate alerga mai repede decat o puma, poate opri o masina in mers doar cu propriile maini si nu a mai imbatranit din 1918. Ca orice vampir, este nemuritor. Dar nu are colti si nu bea sange uman; Edward si familia sa sunt unici printre vampiri in ceea ce priveste acest stil de viata. Pentru Edward, Bella este ceea ce a asteptat timp de 90 de ani - sufletul lui pereche. Dar ce se va intampla cu Edward si Bella atunci cand James, Laurent si Victoria, vampirii dusmani de moarte ai familiei Cullen, vin in oras sa ii caute?

Regizor: Catherine Hardwicke

Distributie: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Billy Burke

Gen: Drama,Fantastic,Romantic


Detalii concurs

Participantii la concurs trebuie sa fie din Bucuresti;

Concursul se desfasoara in perioada 14 ian - 23 ian 2009;

Participa la concurs toti cei care raspund pe forum la intrebarea: Cum se numeste filmul considerat noul rival al lui Harry Potter?;

Pe data de 23 ian 2009 vor fi desemnati cinci castigatori care vor fi anuntati atat pe site cat si pe adresa de mail;

Invitatia castigata este valabila pentru doua persoane;


Super Eveniment Dance Into The Thilight! Show supranatural de street dance cu trupa Jackpot, 23 ianuarie ora 20:00 la CinemaPro.

Citeste mai multe aici!


Trailer Twilight
Raspunsul corect este : b) Twilight.

Castigatorii sunt:

mamutzel
babyx
dumitru_silvia
georgemanea
thilightfan

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Mall-uri sau spatii verzi???
  • person

    "banii nu altceva decat o forma de sclavie impersonala,in locul vechii sclavii persoanle"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right