Castiga pachete de consultatii ginecologice gratuite la MEDAS!

Castiga pachete de consultatii ginecologice gratuite la MEDAS!
  calendar_month        
Clinica MEDAS Feminis vine in ajutorul sanatatii tale si iti ofera reduceri de preturi la pachetele de servicii ginecologice!

De la 1 martie si pana pe 10 aprilie te astepta la clinica un pachet de servicii ginecologice la un pret imbatabil! Pachetul include o consultatie ginecologica, o ecografie transvaginala si examenul Babes-Papanicolau in mediu lichid, toate la 150 lei (67% reducere)!

Afla toate informatiile pe www.med-as.ro si fa-ti o programare la 021 9232.In plus, daca participi la concursul nostru, poti castiga unul dintre cele 3 pachetede servicii gratuite oferite de MEDAS, care contin o consultatie ginecologica si o ecografie transvaginala.

Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi, printr-un comentariu, in aceasta pagina de concurs, la intrebarea
De ce sunt importante pentru tine consultatiile ginecologice periodice?


Concursul se desfasoara in perioada 20 - 27 martie 2012.

Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acesta pagina (in zona comentarii articol) si numai cate un singur raspuns postat de catre o utilizatoare.

In data de 27 martie, dupa ora 12.00, in urma tragerii la sorti, se vor desemna 3 castigatoare a cate un pachet oferit de MEDAS (o consultatie ginecologica si o ecografie transvaginala)

Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale pentru a putea participa in mod valid la concurs.

Castigatorii vor primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care vor trebui sa raspunda in 5 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.


Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

blue_roses
anca2011
florauramergea

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Probleme europene rezolvate cu fonduri nerambursabile
  • person

    "despre fonduri europene nerambursabile"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right