Castiga pachete de consultatii gratuite la Medas! (I)

Castiga pachete de consultatii gratuite la Medas! (I)
  calendar_month        
Luna Femeii vine cu o oferta speciala pentru tine de la MEDAS Feminis!

De la 1 martie si pana pe 10 aprilie te asteptam cu un pachet de servicii ginecologice la un pret imbatabil! Pachetul include o consultatie ginecologica, o ecografie transvaginala si examenul Babes-Papanicolau in mediu lichid, toate la 150 RON (67% reducere)!

Afla toate informatiile pe www.med-as.ro si fa-ti o programare la 021 9232.

In plus, daca ne impartasesti unul dintre secretele tale care te mentin sanatoasa, ai sansa sa castigi in saptamana 12-19 martie unul dintre cele 3 pachete oferite de MEDAS, care contin o consultatie ginecologica si o ecografie transvaginala.


Concursul este valabil in perioada 12-19 martie.

Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acesta pagina (in zona comentarii articol) si numai cate un singur raspuns postat de catre o utilizatoare.

In data de 19 martie, dupa ora 12.00, in urma tragerii la sorti, in aceasta pagina de concurs, se vor desemna 3 castigatoare a cate un pachet oferit de MEDAS (o consultatie ginecologica si o ecografie transvaginala)

Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale pentru a putea participa in mod valid la concurs.

Castigatorii vor primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care vor trebui sa raspunda in 5 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.


Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

antoanetasofian1985
cwtzw66
homegirl

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ma hranesc din amintiri...
  • person

    "scriu ce gandesc ca sa fiu corect fata de mine"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right