Castiga parfumul "Gucci by Gucci" din partea Parfumexpress.ro!

Castiga parfumul "Gucci by Gucci" din partea Parfumexpress.ro!
  calendar_month        
Magazinul online Parfumexpress.ro s-a infiintat in scopul de a prezenta beneficiile cumparaturilor online si pentru a promova aceasta ramura a comertului in spiritul 3P: Precizie, Punctualitate, Profesionalism.

De patru ani, Parfumexpress.ro sunt prezenti cu succes pe piata, comercializand cele mai populare produse de marci mondiale, oferind clientilor parfumuri autentice.

Participa la concursul organizat de Ele.ro impreuna cu Parfumexpress.ro si poti fi fericita castigatoare a parfumului "Gucci by Gucci".


57303.jpg

Gucci by Gucci EDT este un parfum puternic si feminin. La fel ca si predecesorul sau, versiunea EDP, dar si aceasta editie EDT include note de guava, pere si musetel, in notele de top, cu acorduri de lacrimioare si neroli in inima. Notele de baza includ mosc si patchouli.

Tot ce trebuie sa faci pentru a te inscrie la concurs este sa sa dai LIKE la pagina de facebook Ele.ro si sa scrii in aceasta pagina de concurs (in zona de comentarii) ce parfum aflat in sectiunea "MINI PARFUMURI" de pe site-ul Parfumexpress.ro preferi.

Poti fi chiar tu fericita castigatoare a parfumului Gucci by Gucci EDT.

Nu uita:

Parfumexpress.ro te invita in lumea magica plina de parfumuri atat pentru femei cat si pentru barbati.

Acum, pe langa parfumuri originale ai la dispozitie o gama vasta de produse cosmetice, ingrijirea corpului si a sufletului.Regulament concurs:

- Concursul de desfasoara in perioada 25 noiembrie - 2 decembrie 2011, ora 10.30;
- Participa la concurs toate persoanele care raspund la intrebarea concursului si dau LIKE la pagina de facebook Ele.ro;
- Se va desemna, in data de 2 decembrie, prin tragere la sorti, 1 castigator al unui parfum Gucci by Gucci EDT;
- Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
- Castigatorul va primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care va trebui sa raspunda in 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.

Concursul s-a terminat. Castigatorul este:

Scorpion_girl

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

blogul meu
  • person

    "un blog ca oricare altul"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right