Castiga parfumul ``Kenzo Eau de Fleur De Prunier`` din partea Parfumexpress.ro!

Castiga parfumul ``Kenzo Eau de Fleur De Prunier`` din partea Parfumexpress.ro!
  calendar_month        
Magazinul online Parfumexpress.ro s-a infiintat in scopul de a prezenta beneficiile cumparaturilor online si pentru a promova aceasta ramura a comertului in spiritul 3P: Precizie, Punctualitate, Profesionalism.

De patru ani, Parfumexpress.ro sunt prezenti cu succes pe piata, comercializand cele mai populare produse de marci mondiale, oferind clientilor parfumuri autentice.

Participa la concursul organizat de Ele.ro impreuna cu Parfumexpress.ro si poti fi fericita castigatoare a parfumului ?Kenzo Eau de Fleur De Prunier?.


57316.jpg


Kenzo Eau de Fleur De Prunier este un parfum inspirat de florile de prun din Japonia, avand o aroma naturala, fermecatoare si misterioasa.

Aroma subtila a petalelor de flori de prun ne va surprinde ca prima impresie, conducandu-ne spre note pudrate-florale cu nuante delicate de migdale, un adevarat rasfat al simturilor olfactive.

Tot ce trebuie sa faci pentru a te inscrie la concurs este sa sa dai LIKE la pagina de facebook Ele.ro si sa scrii in aceasta pagina de concurs (in zona de comentarii) ce set aflat in sectiunea ?SET PARFUMURI? de pe site-ul Parfumexpress.ro preferi.

Poti fi chiar tu fericita castigatoare a parfumului Kenzo Eau de Fleur De Prunier.

Nu uita:

Parfumexpress.ro te invita in lumea magica plina de parfumuri atat pentru femei cat si pentru barbati.

Acum, pe langa parfumuri originale ai la dispozitie o gama vasta de produse cosmetice, ingrijirea corpului si a sufletului.Regulament concurs:

- Concursul de desfasoara in perioada 5 decembrie ? 12 decembrie 2011;
- Participa la concurs toate persoanele care raspund la intrebarea concursului si dau LIKE la pagina de facebook Ele.ro;
- Se va desemna, in data de 13 decembrie, prin tragere la sorti, 1 castigator al unui parfum Kenzo Eau de Fleur De Prunier;
- Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
- Castigatorul va primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului).


Concursul s-a incheiat. Castigatorul este:

doraly

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Sa nu...
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right