Castiga parfumuri Galimard de la Smile Box!

Castiga parfumuri Galimard de la Smile Box!
  calendar_month        
Jean de GALIMARD, senior de SERANON, inrudit cu contele de Thorenc, a trait la Grasse, acolo unde, in 1747 a fondat Parfumeria Galimard. Fondator al breslei producatorilor de manusi si parfumuri, era furnizor al Curtii Regale Franceze si al mult iubitului rege Ludovic, pe care il incanta cu de ulei de masline, pomade si parfumuri create chiar el, Jean de Galimard.

De atunci au trecut peste 260 de ani. Parfumeria Galimard continua traditia ilustrului sau fondator si pastreaza procedeele care i-au adus renumele, reusind sa ramana o afacere de familie si sa transforme artizanatul intr-o sursa de creativitate contemporana.

Printre cele mai apreciate parfumuri de dama Galimard se numara "Si Tu Savais" (plin de prospetime, luminozitate si veselie, o combinatie de mosc, lemn de cedru, iasomie, trandafir, lamaie) si "Cantabelle" (un parfum clasic si contemporan, o compozitie vesela si fructata, o fuziune de portocala si coacaze negre).

Parfumeria Galimard ofera si parfumuri barbatesti dar si produse cosmetice pe baza de caviar, produse de intretinere corporala, spray-uri pentru camera, lumanari si perle parfumate.

Incepand cu 2012, cunoscatorii pot achizitiona produsele parfumeriei Galimard si din Romania.
Produsele Galimard se gasesc exclusiv in saloanele Smile Box.


Participa la concurs:

1. Da Like la pagina de facebook Smile Box;
2. Raspunde printr-un comentariu, in aceasta pagina de concurs la intrebarea
Cate parfumuri Pentru Ea si cate parfumuri Pentru EL se regasesc in gama Galimard?
(raspunsul il gasesti accesand pagina smilebox.ro)
Poti castiga un parfum "Si Tu Savais" sau un parfum "Cantabelle" oferite de Smile Box.

84710.jpg


Eau de Parfum "Cantabelle"100 ml

Parfumul este o compozitie vesela si fructata, o fuziune de portocala si coacaze negre care dezvaluie inima opulenta a florilor delicate sarutate de soare. Conceptul este evidentiat de o baza calda si senzuala de lemn pretios, o oda adusa feminitatii, un parfum clasic si contemporan, in aceeasi masura.


57527.jpg
Eau de Parfum "Si tu savais" 100 ml

Lamaia si tangerina creeaza o linie acuta in nota de top, dar se imblanzesc cu marul si zambila, moscul, chihlimbarul si lemnul de cedru vibreaza cu senzualitate in timp ce imbratiseaza delicat inimile luxoase ale trandafirului si iasomiei. "Si tu savais" este un parfum plin de prospetime luminozitate si veselie.
Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 30.03 - 13.04.2012 ;
Participa la concurs toate persoanele care indeplinesc ambele cerinte ale concursului!
Se vor desemna, in data de 13 aprilie, dupa ora 10.00, prin tragere la sorti, 2 castigatori a cate un parfum Galimard;
Lista finala cu castigatorii va fi afisata pe site la sfarsitul concursului.
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care vor trebui sa raspunda in 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.
Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

CiubotaruAlina - Eau de Parfum "Cantabelle"100 ml
butterfly2cuddly - Eau de Parfum "Si tu savais" 100 ml

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Drumuri in desert
  • person

    "despre emy"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Rochie Jackie Neagra
Shop Ele.rochevron_right