Castiga premii de la Ziggy & Zaggy

Castiga premii de la Ziggy & Zaggy
  calendar_month        
Ziggy, veverita cea isteata si Zaggy, castorul cel ghidus, cei doi prieteni cu caracter ai Shakespeare School, ii invita pe copii in universul plin de aventuri al limbii engleze in noua carte "Ziggy & Zaggy aA€A" Adventures in Englishland". Intamplarile pline de umor prin care trec cele doua personaje le dezvaluie copiilor o modalitate noua de a invata limba engleza, in stilul Shakespeare School: distractiv si prietenos.

Povestea personajelor Ziggy & Zaggy a inceput inca din Septembrie 2011 cu emisiunea omonima care se difuzeaza si in prezent la Radio Itsy Bitsy.

Iar pentru ca emisiunea Ziggy & Zaggy s-a bucurat de atat de mult succes, Shakespeare School a considerat ca este momentul potrivit sa publice si o carte cu ajutorul careia copii sa invete engleza cu zambetul pe buze.

"Ziggy & Zaggy aA€A" Adventures in Englishland" reprezinta un prilej pentru copii de a invata elemente de baza din limba engleza (numere, culori, nume de haine, de activitati, hobby-uri, locuri in oras, numele alimentelor, expresii uzuale) si de a descoperi in acelasi timp Marea Britanie. Ziggy si Zaggy ii vor initia pe copii in limba engleza in timp ce vor calatori in diverse locuri interesante, vor merge la cumparaturi, la circ, la scoala si vor vizita cele mai frumoase obiective din Regat.

Participa la concursul organizat de Ele.ro si Shakespeare School si poti castiga una din cele 10 carti "Ziggy & Zaggy - Adventures in Englishland"!

64238.jpgInscrie-te in concurs:

Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi printr-un comentariu, in aceasta pagina de concurs, la intrebarea:

Cand a inceput povestea personajelor Ziggy & Zaggy?

"Ziggy & Zaggy - Adventures in Englishland" are ca model stilul de predare abordat de Shakespeare School in cadrul cursurilor sale: cald si prietenos.


Regulament concurs:

- Concursul de desfasoara in perioada 4 decembrie 2012 - 17 decembrie 2012, ora 12.00;
- Participa la concurs toate persoanele care indeplinesc cerintele concursului
- Se vor desemna, in data de 17 decembrie, prin tragere la sorti, 10 castigatori ai unei carti aA€AZiggy & Zaggy aA€A" Adventures in EnglishlandaA€At
- Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
- Castigatorii vor primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care vor trebui sa raspunda pana la data de 19 decembrie, ora 12:00, altfel premiul devine nul.

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

Mariatek
balana
kindertina
sumika
ela_maxxy
rosanita
monicacristea
antoanetasofian1985
georgemanea
Sammy19

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Fericirea se compune din lucruri marunte
  • person

    "in fiecare zi descopar lucruri noi despre mine..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right