Castiga premii Disney Junior!

Castiga premii Disney Junior!
  calendar_month        
Disney Junior combina mostenirea fara egal a povestilor clasice de la Walt Disney, cu personaje indragite, muzica antrenanta si invatare prin joc pentru a oferi o experienta perfecta de vizionare atat pentru copii, cat si pentru familiile acestora. Urmareste zilnic personajele tale preferate la Disney Junior! Aici incepe magia!

Programele Disney Junior ii invita pe parinti sa se alature copiilor lor pentru a trai experienta Disney cu povesti si personaje magice incorporand teme specifice de invatare si dezvoltare create pentru copiii cu varste intre 2 si 7 ani.

Serialele si animatiile Disney Junior combina inegalabilele povesti Disney si personajele indragite de copii cu invatarea, cuprinzand matematica, limbi straine, nutritie, stiluri de viata sanatoase sau abilitatile sociale.

Prin mixul de programe de desene animate si actiune live, Disney Junior inspira invatarea prin jocuri cu accent pe dezvoltarea sociala si emotionala. Celebreaza copilaria incurajandu-i pe copii sa rada, sa cante, sa danseze si, mai presus de toate aA€A" sa se distreze.

Programele noului canal Disney Junior au fost create in stransa colaborare cu parintii, intreg continutul fiind aprobat de mamici. Canalul Disney Junior este disponibil prin RCS-RDS!
Poti gasi personajele tale preferate si pe website-ul www.disneyjunior.ro sau in revista Disney Junior!

Participa la concurs!
In perioada 10 - 30 septembrie, spune-ne (printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs) care este salutul lui Jake din serialul `Jake si Piratii din Tara de Nicaieri` de la Disney Junior.
Ai sansa de a castiga unul dintre cele 5 pachete cu surprize Disney Junior.

64210.jpg

* fotografiile sunt doar cu titlu de prezentare


Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 10 - 30 septembrie 2012;
Participa la concurs toate persoanele care lasa un comentariu conform cerintei concursului;
In data de 1 octombrie 2012 se vor desemna 5castigatori, a cate un premiu oferit de Disney Junior: 5 goody bags Disney Junior cu obiecte promotionale;
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare la care trebuie sa raspunda in cursul a 3 zile lucratoare, altfel premiul devine nul.

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

aaly30
Autumn
nelad
32elena
nicoleta_glx

Felicitari!

Recomandari