Castiga premii Foltene de la Help Net!

Castiga premii Foltene de la Help Net!
  calendar_month        
Castiga 8 premii de la Help Net constand intr-un kit Foltene ce contine tratamentul si samponul impotriva caderii parului, pentru femei.

Ai observat ca a inceput sa iti cada parul sau ca acesta nu mai are vigoarea de altadata? Fie ca este vorba de factorii sezonieri sau de periaj, stres sau ritmul agitat al vietii tale, parul tau nu mai are acelasi volum si nu mai debordeaza de sanatate.

Studii clinice au demonstrat ca parul cade din cauza microcirculatiei deficitare si a lipsei elementelor nutritive la nivelul scalpului.

Pentru a preintampina caderea parului si a stimula cresterea firelor de par noi, Laboratoarele Foltene au creat doua game de produse, specifice pentru femei si barbati, care sa te ajute sa iti pastrezi sanatatea parului tau.

Pentru ca suntem diferiti si problemele noastre sunt diferite. La femei, caderea parului este difuza si sezoniera. Ea este agravata de dietele incorecte, tratamentele chimice (vopsit, permanent, etc), nastere, alaptare, stres.

52591.jpg


Tratamentul impotriva caderii parului pentru femei
Tratamentul pe baza de fiole este foarte eficient pentru a reduce caderea parului, intarirea lui si stimularea cresterii noilor fire de par, in asa fel incat structura acestuia sa fie reinnoita.
Furnizeaza elemente nutritive pentru par si scalp, normalizand ciclul de viata al firului de par. Imbunatateste functionalitatea scalpului, ajutandu-l sa isi pastreze vigoarea naturala.
Parul tau ramane plin de sanatate si vigoare. Iar tu iti recapeti increderea in fortele proprii.

Samponul impotriva caderii parului pentru femei
Intareste parul fin si cu tendinta de subtiere, restabilind echilibrul natural al scalpului. Este ideal pentru utilizare zilnica si pentru a avea rezultate maxime este indicat sa fie folosit in tratament complementar alaturi de tratamentul impotriva caderii parului pentru femei.
Cu o formula delicata, vegetala, acest produs este pasul inainte spre un par frumos si sanatos.

Produsele sunt disponibile in farmacii.
Pentru mai multe informatii acceseaza www.helpnet.ro.


Pentru a castiga un kit de produse ce contine tratamentul si samponul impotriva caderii parului de la Foltene, raspunde printr-un comentariu in pagina de concurs la intrebarea "Care sunt cauzele caderii parului descoperite de studiile clinice?"


Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 15 martie - 15 aprilie;
Participa la concurs toate persoanele care posteaza in pagina de concurs un raspuns pertinent la intrebarea ""Care sunt cauzele caderii parului descoperite de studiile clinice?";
Premiile constau in 8 kituri de produse oferite de Foltene;
Castigatorii vor fi afisati pe site (in pagina de concurs) pe data de 16 aprilie;
Persoanele care posteaza mai multe comentarii vor fi eliminate din concurs;
Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in termen de 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

mihaele_ag
frosyca2010
dailpe
henzapp
rayoflight
Xelutza
Anaid13
glaga2009

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

sexy lady
  • person

    "mai bine cer iertare decat incuvintare...."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right