Castiga produse de ingrijire pentru pielea ta de la Aesthetico!

Castiga produse de ingrijire pentru pielea ta de la Aesthetico!
  calendar_month        
Dezmiarda-ti iubitul cu cele mai fine maini! Sistemul protector tip membrana si glicerina din crema AESTHETICO SOFT TOUCH iti vor face pielea moale si te vor proteja de aparitia petelor. Mai mult, unghiile tale nu se vor mai rupe daca aplici crema AESTHETICO SOFT TOUCH pe varfurile lor.

Primeste mangaierile pe o piele perfect hidratata! AESTHETICO BODY CREAM este o crema ideala pentru intretinerea pielii uscate si pentru tratarea neurodermitei . Efectul calmant al cremei AESTHETICO BODY CREAM te va relaxa pe deplin.

Castiga cremele AESTHETICO!

Castiga una din cele 4 creme AESTHETICO oferite de Farmaciile REMEDIA in 3 pasi:

1. Posteaza link-urile paginilor cele 3 branduri de produse cosmetice distribuite exclusiv prin Farmaciile REMEDIA si castigi una dintre cele patru creme oferite de site-ul farmaciileremedia.ro. Viziteaza farmaciileremedia.ro ca sa afli ce branduri se distribuie exclusiv prin Farmaciile REMEDIA.

2. Alege si posteaza produsul preferat BeYu. Viziteaza farmaciileremedia.ro ca sa descoperi produsul preferat din gama de cosmetice BeYu distribuit in Romania prin Farmaciile REMEDIA.

3. Da like paginii de Facebook Farmaciile REMEDIA si paginii de Facebook Ele.ro

57788.jpgRegulament:

Concursul se desfasoara in perioada 30.07 - 05.08.2012.
Se inscriu in concurs toate persoanele care posteaza, intr-un comentariu la acest articol, link-urile a 3 branduri cosmetice distribuite exclusiv prin Farmaciile REMEDIA si a produsului preferat BeYu si dau like la paginile de facebook Ele.ro si facebook Farmaciile REMEDIA;
In data de 6 august 2012, dupa ora 12.00 se vor desemna 4 castigatori a cate unei creme AESTHETICO;
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Utilizatorii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti cu ajutorul random.org dintre participantii care au respectat regulamentul si vor fi anuntati pe site-ul ele.ro, pe site-ul farmaciileremedia.ro si pe pagina de Facebook a site-ului farmaciileremedia.ro

Concursul s-a incheiat!

Castigatorii sunt:

tantel
anasoltan
cheri
tilea_radu

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Scanteieri de diamante
  • person

    "dragostea se castiga, respectul se merita....."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right