Castiga produse Feng Shui!

Castiga produse Feng Shui!
  calendar_month        
www.fengshui-market.ro, site-ul de articole Feng Shui cu cei mai multi vizitatori din Romania, si-a propus inca de la inceput sa aduca armonie si culoare in vietile tuturor celor care descopera sau sunt deja familiarizati cu aceasta straveche arta orientala.

Practicat de mii de ani, Feng Shui aduce o contributie semnificativa la crearea unei armonii si impliniri generale in vietile tuturor celor care aleg acest stil de viata bogat in simboluri si, nu in ultimul rand, valori care si-au dovedit eficienta in fata a milioane de practicanti din intreaga lume.

Alatura-te acum comunitatii www.fengshui-market.ro si redescopera tainele armoniei perfecte dintre tine si tot ce te inconjoara!

www.fengshui-market.ro te invita sa castigi urmatoarele produse:

Simply Asian Bowl Set

75681.jpgCu forme simple si ornamente chinezesti minimaliste, bolurile din setul Simply Asian sunt recipientele ideale pentru a te bucura de bogatia mirodeniilor asiatice si de buchetul generos de gusturi specific spatiului oriental.
Fabricate din portelan de foarte buna calitate, aceste boluri pot fi folosite si ca elemente decorative in bucataria ta.Happiness Kopie Tea4One


Rezerva-ti un moment de rasfat cu Happiness Kopie Tea4One, setul de ceai cu care poti descoperi magia ritualului chinezesc de servire a ceaiului.
Fabricat din portelan de cea mai buna calitate, acest set de ceai prezinta ilustratii si texturi budhiste, foarte cautate de cei pasionati de aceste ritualuri, dar si de persoanele care isi doresc noi influente decorative.Bamboo Classic Tea Set Box

75680.jpgColectia ta de obiecte decorative din portelan nu poate fi completa fara Bamboo Classic Tea Set Box.
Incluzand o farfurie, o ceasca si o farfurioara de ceai, acest set prezinta desene specifice chinezesti, cu frunze de bambus stilizate si texturi care echilibreaza linia elegant conturata a celor mai de pret portelanuri orientale.

Afla aici mai multe detalii despre concurs! Succes!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Inapoi in trecut
  • person

    ""ce nu te distruge te face mai puternic"-nietzsche"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right