Castiga produse Klorane pentru un par stralucitor!

Castiga produse Klorane pentru un par stralucitor!
  calendar_month        
Toate femeile viseaza sa aiba o podoaba capilara extrem de stralucitoare, radiant de sanatoasa si frumoasa. Desi aceasta cautare a stralucirii orbitoare este universala, numeroase femei se plang de aspectul tern, lipsit de stralucire al parului lor, ca o consecinta a agresiunilor zilnice.

Perierea, uscarea cu foenul, poluarea si razele de soare modifica structura cuticulei firului de par si conduc la ridicarea solzilor acesteia, impiedicand parul sa reflecte lumina cu intensitate.

Pentru a restabili imediat stralucirea vizibila si de durata, parul tern necesita inainte de toate ingrijire speciala si protectie.

Laboratoarele KLORANE au descoperit secretul inovator al stralucirii absolute in centrul lumii plantelor: ceara din frunze de magnolie.

Klorane Magnolia aA€A" o linie de 3 tratamente cu ceara din frunze de magnolie. Ceara din frunze de magnolie ofera o stralucire intensa parului si principiul Polycare BoostA® actioneaza in sinergie pentru a repara solzii si pentru a netezi suprafata firului de par, oferind o stralucire puternica inca de la prima aplicare.

Gama Klorane Magnolia cuprinde:
Sampon cu ceara din frunze de magnolie, pentru a oferi stralucire tuturor tipurilor de par, dupa o singura aplicare.
Balsamul cu ceara din frunze de magnolie, reda stralucirea parului, descurca si lasa parul plin de lejeritate.
Spray de intensificare a stralucirii cu ceara din frunze de magnolie, pentru a stimula imediat stralucirea parului. Avand in compozitia sa 95% ingrediente naturale si necontinand silicon, acest spray este potrivit chiar si pentru parul cu tendinta de ingrasare.

57916.jpg


Participa la concurs:
1. Raspunde printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs la intrebarea
La ce metoda sau tratament apelezi pentru a conferi stralucire parului tau?

2. Aboneaza-te la Newsletterul de Frumusete Ele.ro.

Poti castiga unul din cele 3 kit-uri de produse Klorane! Fiecare kit contine: sampon Klorane, balsam Klorane, spray de intensificare a stralucirii Klorane, umbrela, geanta, vanity.


Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 5 octombrie aA€A" 2 noiembrie 2012, ora 12.00.
Se inscriu in concurs toate persoanele care posteaza, intr-un comentariu la acest articol, raspunsul la intrebarea concursului si se aboneaza la Newsletterul de Frumusete Ele.ro.
In data de 2 noiembrie 2012, dupa ora 12.00 se vor desemna 3 castigatori a cate un kit de produse Klorane;
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Utilizatorii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti cu ajutorul random.org dintre participantii care au respectat regulamentul, vor primi e-mail de confirmare si vor fi anuntati pe site-ul ele.ro.


Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

catch_me
homegirl
MarinelaS

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Pastele contra cronometru
  • person

    "never say never!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right