Castiga produse pentru dermoingrijire de la Pharmaceris!

Castiga produse pentru dermoingrijire de la Pharmaceris!
  calendar_month        
Daca ai pielea sensibila, cu probleme, usor iritabila si ai nevoie de un fond de ten fluid te ajuta Pharmaceris F.

Gama include o serie de fonduri de ten corectoare fluide, delicate, cu efect intens si de lunga durata, care au fost testate si sunt foarte bine tolerate de pielea sensibila si cu probleme.

Datorita consistentei usoare si utilizarii SISTEMULUI INOVATOR CORECTOR DE NOUA GENERATIE, fluidul nu incarca inutil tenul si nu creeaza impresia de masca, iar rezultatul se mentine timp de 10 ore(testat).

Fondul de ten fluid Pharmaceris F este recomandat pentru toate tipurile de ten, inclusiv cel sensibil.

Ajuta la camuflarea imperfectiunilor (pigmentatie neregulata, capilare dilatate, cicatrici post-acneice, cearcane, acnee rosacee) si confera un colorit uniform si natural al pielii. Este un produs testat si foarte bine tolerat de pielea sensibila.

Siguranta folosirii produsului a fost confirmata prin teste complexe, inclusiv in vitro.Filtrul UVA/UVB SPF 20 asigura o protectie crescuta impotriva efectelor radiatiilor solare.

Nu contine conservanti, parabeni si substante parfumate!

Fondul de ten fluid camufleaza foarte bine imperfectiunile pielii si nu creeaza impresia de masca. Nu astupa porii si nu lasa urme pe haine. Microcapsulele de filtre minerale protejeaza impotriva actiunii nocive a razelor UVA si UVB.

Raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele 10 premii oferite de Pharmaceris! Fiecare premiu consta intr-un fond de ten fluid Pharmaceris F, nuanta Sand si o lotiune de curatare Pharmaceris A PURI-SENSIMIL si este in valoare de 87 ron.

"Pentru ce tip de piele pot fi folosite fondurile de ten Pharmaceris F?"

57415.jpgRegulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 6 februarie ? 5 martie 2012.
Participa la concurs toi userii care lasa un comentariu conform cerintei concursului si devin fani Facebook ai paginii Ele.
In data de 6 martie 2012 se vor desemna 10 castigatori prin tragere la sorti, care vor primi cate un set Pharmaceris.
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare la care trebuie sa raspunda in cursul a 3 zile lucratoare, altfel premiul devine nul.

Concursul s-a terminat. Castigatorii sunt:

denisaandreipopescu
cryst
desde_mona
iulia12
ank_ella
angel_powder2003
wazy1608
katyd
elly
oantacarmen


Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

iarta si iubeste
  • person

    "iarta sa fii iertat"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right