Castiga produse Pharmaceris A pentru frumusetea ta!

Castiga produse Pharmaceris A pentru frumusetea ta!
  calendar_month        
Pielea functioneaza corect datorita lipidelor de la suprafata epidermului ce formeaza un strat protector si previn contactul straturilor inferioare de celule cu mediul ambiant si cu substante potential nocive.

La persoanele cu ten alergic sau sensibil, una din cauzele ce stau la baza problemelor tenului este deteriorarea stratului de apa si lipide.

Predispozitia spre alergii o mostenim deseori de la parinti, insa acest fenomen se poate dezvolta la fiecare, independent de varsta.

Atunci, reactia pielii la contactul cu diferite substante, chiar si cele mai inofensive, se manifesta prin inrosire si iritare.

Gama de ingrijire a tenului sensibil Pharamceris A contine:

1. PURI-SENSILIUM - Spuma delicata de curatare pentru fata
Ingrediente active: alantoina, glicerina, pantenol

Actiune: indeparteaza eficient machiajul si impuritatile naturale. Datorita continutului de D-pantenol si alantoina atenueaza iritatiile si ofera o senzatie de piele usoara. Datorita formei sale de spuma este foarte delicata si placuta la folosire.

2. PURI-SENSIMIL - Lotiune blanda de curatare
Ingrediente active: alantoina, pantenol

Actiune: indeparteaza eficient machiajul si impuritatile. Datorita continutului de D-pantenol si alantoina atenueaza iritatiile. Hidrateaza pielea si ofera o senzatie de piele usoara.

3. VITA-SENSILIUM - Crema intens hidratanta pentru fata
Ingrediente active: alantoina, filtru UVA, filtru UVB

Actiune: asigura hidratarea perfecta a pielii datorita complexului Glucam® ce ajuta la retinerea apei in interiorul celulelor epidermului. Netezeste pielea redand fermitatea si elasticitatea tenului. Crema previne iritarea si reduce inrosirea pielii. Datorita continutului de filtre UVA si UVB se recomanda spre utilizarea de peste zi.

4. OPTI-SENSILIUM-CREAM - Crema de ochi anti-rid cu sistem Duo-Active
Ingrediente active: alantoina, Hydrogenated Decyl Olive Esters, ulei de orez, ulei de passiflora, Palmitoyl Tripeptyde 3, vitamina E (tocoferol)

5. ULTRA-SENSILIUM - Crema de prim-ajutor pentru pielea iritata si inrosita
Ingrediente active: alantoina, pantenol, vitamina E (tocoferol)

Actiune:calmeaza repede si eficient pielea iritata datorita concentratiei inalte de D-pantenol (5%) si alantoina (1,5%). D-pantenolul ajuta la regenerarea epidermului si reduce tendinta spre hipersensibilitate a pielii. In afara de D-pantenol si alantoina crema contine si ulei de canola cu proprietati calmante.

Raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul ditre cele 8 premii oferite de Pharmaceris! Fiecare premiu consta intr-un set Pharmaceris A*.

* setul contine: PURI-SENSILIUM - Spuma delicata de curatare pentru fata si ULTRA-SENSILIUM - Crema de prim-ajutor pentru pielea iritata si inrosita.

"Carui tip de piele se adreseaza gama Pharmaceris A?"

Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 04 aprilie - 02 mai, ora 10.
Participa la concurs toate persoanele care raspund corect la intrebarea concursului;
Se vor desemna, in data de 02 mai, dupa ora 10,30 prin tragere la sorti, 8 castigatori a cate un premiu alcatuit dintr-un set Pharmaceris A* .
* setul contine: PURI-SENSILIUM - Spuma delicata de curatare pentru fata si ULTRA-SENSILIUM - Crema de prim-ajutor pentru pielea iritata si inrosita.
Lista finala cu castigatorii va fi afisata pe site la sfarsitul concursului.
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea user-ului din concurs;
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care vor trebui sa raspunda in 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.56911.jpgConcursul s-a terminat. Castigatorii sunt:

Babyboom
BunnyBlue
Gabyyytza
bring_brang1
lady_bird
simonaserban2004
catch_me
Monis02

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Inconstienta
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right