Castiga romanul "Ceva de imprumut" !

Castiga romanul "Ceva de imprumut" !
  calendar_month        
Romanul Ceva de imprumut, scris de Emily Giffin te va face sa plangi si sa pui mana pe telefon, sa-ti suni cea mai buna prietena.

Ele.ro si Editura Litera te invita la concurs. Poti castiga unul dintre cele 4 exemplare ale romanului Ceva de imprumut.

Despre romanul Ceva de imprumut

Rachel White, o tanara avocata din Manhattan, isi sarbatoreste cea de-a treizecea aniversare la petrecerea-surpriza organizata de prietena ei cea mai buna, Darcy. Dupa ceva mai multe pahare, sarbatorita ajunge in bratele lui Dex, prietenul ei din facultate si logodnicul lui Darcy. Desi hotarata sa uite aceasta aventura de o noapte si sa mearga mai departe, Rachel constata cu stupoare ca sentimentele ei fata de Dex sunt mai puternice decat si-ar fi putut inchipui. Pe masura ce data nuntii celor doi se apropie, ea intelege ca trebuie sa faca o alegere dificila. Caci granita dintre bine si rau poate fi extrem de neclara, finalurile nu sunt intotdeauna fericite si uneori trebuie sa risti totul pentru a putea obtine adevarata fericire.
Romanul scriitoarei Emily Giffin te va amuza, te va face sa plangi si sa pui mana pe telefon, sa-ti suni cea mai buna prietena.

Incantatoare, surprinzator de captivanta si de reala - Glamour

Nu trebuie sa fii indragostita de iubitul celei mai bune prietene pentru a pretui acest roman... Ai in fata ta o carte pe care n-ai sa mai vrei sa o lasi din mana si de a carei eroina te vei atasa negresit. Mi-a placut la nebunie. - Lauren Weisberger (Diavolul se imbraca de la Prada)
The New York Times Bestseller

Participa la concurs!

Raspunde printr-un comentariu in pagina concursului la intrebarea Cum se numesc personajele principale ale romanului? si poti castiga unul dintre cele 4 exemplare ale romanului Ceva de imprumut de Emily Giffin.

62419.jpg


Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 26 iulie - 9 august 2011.
Participa la concurs toate persoanele care raspund la intrebarea concursului: Cum se numesc personajele principale ale romanului?
Participantii care posteaza de mai multe ori acelasi raspuns vor fi eliminati din concurs
Se vor desemna 4 castigatori a cate o carte;
Castigatorii vor fi anuntati pe site in pagina concursului, pe data de 9 august, ora 15.
Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in termen de 10 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.
Premiile vor fi expediate de reprezentantii Editurii Litera, Ele.ro nu-si asuma raspunderea pentru expedierea premiilor.
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.

Concursul s-a terminat!

Castigatorii sunt:
antonici
modo_miha
mirelagoe
sorina132003

Felicitari!


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right