Castiga seturi de cafea de la Doncafe Selected si Doncafe Gold

Castiga seturi de cafea de la Doncafe Selected si Doncafe Gold
  calendar_month        
Cu ochii incarcati de somn visezi la momentul in care te vei reintalni cu deliciul tau matinal: o cafea aromata si aburinda. Sorbi lacom o inghititura menita sa-ti trezeasca simturile si sa-ti stearga somnul... Dupa cateva clipe, zambesti complice si ii urezi timid "Buna dimineata!" cafelei delicioase din cana, sursa ta de buna dispozitie din fiecare dimineata!

De aceea, specialistii DoncafiAA au o singura misiune ? sa asigure gustul bogat, desavarsit al cafelei si sa transforme ritualul savurarii unei cesti de cafea intr-o experienta cu adevarat unica. Lasa-te purtata intr-o calatorie unica a simturilor cu DoncafiAA Selected si DoncafiAA Gold.

90597.jpg
DoncafiAA Selected ? o experienta proaspata si aromata
Cu DoncafiAA Selected imparti cu cei dragi clipe memorabile. Prin tehnologiile noastre speciale de preparare si ambalare, care pastreaza intacta bogatia aromelor din boabele de cafea Arabica, iti oferim o cafea mereu proaspata si aromata. Savureaza DoncafiAA Selected pentru o experienta bogata a gustului, care dureaza.


90596.jpg
DoncafiAA Gold ? rasfat desavarsit
Special creata pentru a raspunde si celor mai exigente asteptari cu DoncafiAA Gold ai parte nu doar de o cafea rafinata si catifelata ci de un pretios moment de rasfat si placere. Din cele mai bune boabe de cafea Arabica, DoncafiAA Gold te incanta de fiecare data cu gustul sau catifelat dulce-caramelizat. Te surprinde cu neasteptate atingeri de vin si suave note florale. Traieste experienta gustului bogat si bucura-te de o cafea speciala, unica.
Participa la concurs in perioada 21 martie-21 aprilie!

Raspunde printr-un comentariu in pagina de concurs la intrebarea Care este modalitatea preferata de a-ti prepara cafeaua? si poti castiga premii constand in: doua pachete de cafea DoncafiAA Selected si doua pachete DoncafiAA Gold, fiecare de 250g.


Regulamant concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 21 martie-21 aprilie, ora 12.00;
Participa la concurs toate persoanele care raspund corect la intrebarea concursului;
Se vor desemna, in data de 21 aprilie, dupa ora 12.00, prin tragere la sorti, 12 castigatori a cate un premiu DoncafiAA;
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea user-ului din concurs;
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Castigatorii vor fi afisati in pagina de concurs si vor primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care vor trebui sa raspunda in 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.">62290.jpg


DoncafiAA ? simte bogatia gustului!
www.doncafe.ro

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

tangerine
maria_maria2
ariana1310
tisha934
denisaandreipopescu
lumi_ni_ta
alexty
snicol24
petrutadaniel
rusalca2010
clao
denisa30

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

dorinta
  • person

    "be u be your self and everyone will love u"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right