Castiga tratamente de albire dentara de la Pearl Drops pentru un zambet adevarat!

Castiga tratamente de albire dentara de la Pearl Drops pentru un zambet adevarat!
  calendar_month        
Zambetul este cel mai frumos cadou pe care il poti oferi oricand, oricui, oriunde. Sunt insa si zile in care tu esti cea care are nevoie de un zambet. Din partea necunoscutului caruia i-ai oferit locul in metrou, a prietenului pe care l-ai chemat cu tine la concert, a colegilor de birou, in diminetile somnoroase.

Si-ti spui in gand, cu voce grava: "Regatul meu pentru un zambet!".

Pearl Drops te indeamna sa iubesti zambetele frumoase si oamenii care zambesc. Iar pentru ca provocarea sa fie completa aveam si un concurs pentru tine!

Participa la concurs:

1) Descrie intr-un comentariu zambetul care ti-a schimbat viata si poti castiga tratamente de albire dentara de la Pearl Drops!
2) Da LIKE la pagina de facebook Ele.ro

Premiile oferite:
Premiul 1: Pearl Drops Hollywood Smile, Pearl Drops Nourish and Protect; 2 bilete la o piesa de teatru de comedie
Premiul 2: Pearl Drops Nourish and Protect, Every Day White
Premiul 3: Pearl Drops Transform Now Smile, Every Day White

57691.jpgExpertii in albire dentara de la Church & Dwight UK au dezvoltat o formula inovatoare, cu rezultate imediate si de durata, pentru un zambet demn de covorul rosu: Pearl Drops Hollywood Smile. Pearl Drops Hollywood Smile reda aspectul sanatos si stralucirea naturala a dintilor, asigurand totodata protectia smaltului, fara a cauza sensibilitate. Transformarea este vizibila inca din primele zile de utilizare. La finalul celor trei saptamani de tratament, se poate observa cu usurinta albirea dintilor cu pana la 4 nuante, efectul putand fi prelungit prin utilizarea in continuare a produsului de 2-3 ori pe saptamana, complementar cu Pearl Drops Every Day White, pentru ingrijire zilnica.


Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 11-18 iunie 2012.
Participa la concurs toate persoanele care lasa un comentariu conform cerintei concursului si dau LIKE la pagina de facebook Ele.ro.
In data de 18 iunie 2012, ora 12.00 se vor desemna 3 castigatori, prin tragere la sorti care vor primi cate un premiu Pearl Drops.
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare la care trebuie sa raspunda in decurs de 3 zile lucratoare, altfel premiul devine nul.


Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

Premiul I: DianaSeptember
Premiul II: CatalinaIulia
Premiul III: Camica

Recomandari