Castiga trei pachete-cadou Ivatherm de la Farmaciile Dona!

Castiga trei pachete-cadou Ivatherm de la Farmaciile Dona!
  calendar_month        
Pana la sfarsitul lunii, Farmaciile Dona te asteapta cu o oferta irezistibila: cumperi doua produse de care ai nevoie si primesti inca unul cadou, la alegere!

Sunt peste 5.000 de produse incluse in campanie, de la dermatocosmetice si cosmetice, la suplimente naturale si produse pentru copii, din branduri renumite: Avene, La Roche-Posay, Vichy, Bioderma, Eucerin, Ivatherm, Pharmaceris, Foltene, Nivea, Loreal, Garnier, Weleda, Bielenda, Lacalut, Sensodyne, Parodontax, Colgate, Listerine, Corega, Walmark, Arkopharma, Fares, Alevia, GNC, Hero, Canpol, Chicco, Baby Nova, Huggies, Medela si multe altele.

Reteaua de Farmacii Dona numara, in prezent, 210 de unitati si a fost infiintata in anul 1993. Principalul obiectiv a fost si este in continuare imbunatatirea calitatii serviciilor farmaceutice oferite celor peste 900.000 de clienti care trec lunar pragul farmaciilor Dona.

Ele.ro si Farmaciile Dona te invita la concurs!

Poti castiga 3 pachete Ivatherm care contin fiecare cate o crema anti-aging UNA si o crema anti-aging contur de ochi UNA.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga?

1. Sa dai LIKE paginii de Facebook Farmaciile Dona
2. Sa dai LIKE paginii de Facebook Ele.ro
3. Sa raspunzi corect (in aceasta pagina de concurs) la intrebarea "Cate produse trebuie sa cumperi ca sa primesti inca unul cadou, la alegere?"
">58078.jpgRegulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 22 ianuarie - 29 ianuarie 2013.
Participa la concurs toti userii care raspund corect la intrebarea concursului si devin fani Facebook ai paginilor Farmaciile Dona si Ele.ro.
In data de 30 ianuarie se vor desemna 3 castigatori prin tragere la sorti, care vor primi cate un premiu oferit de Farmaciile Dona.
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise (date reale) in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare la care trebuie sa raspunda in decurs de 3 zile, altfel premiul devine nul.">86465.jpgConcursul s-a terminat. Castigatorii sunt:

cristiana_tica
Borisika
onaika


Felicitari!

Recomandari