Castiga un abonament la dansuri orientale!

Castiga un abonament la dansuri orientale!
  calendar_month        
Exprima-ti feminitatea, rafinamentul si misterul cu ajutorul dansului oriental. Prin natura sa, acest dans este destinat femeilor si se potriveste trupului gratios al femeii. A fost creat de femei pentru femei si este caracterizat de miscari rafinate, senzuale si line ale trupului precum si de miscari rapide ale bazinului si soldurilor.

Vitalitate, pofta de viata, senzualitate si incredere aA€A" acestea sunt doar cateva dintre rezultatele pe care le vei obtine prin participarea la cursuri dans oriental.

Bellydance iti permite sa dansezi liber si independent

Probabil ca iti place sa dansezi, insa nu ai un partener dispus sa iasa in oras si sa danseze cu tine. Bellydance-ul iti da ocazia sa iti exprimi entuziasmul fata de dans chiar si fara a avea un partener.

Bellydance nu impune limite de varsta sau standarde corporale

Modelul tipic al femeii ideale tinere si slabe este afisat peste tot in mass media. Nu este de mirare ca foarte multe femei sunt inhibate atunci cand vine vorba sa participe la orice forma de activitate sportiva publica sau de grup, din frica de a nu fi privita ca fiind in varsta sau plinuta.

Bellydance iti hraneste corpul si sufletul

Unele femei nu pot sa participe la diverse activitati sportive ca gimnastica sau dansul, datorita unor probleme fizice sau mentale. Daca esti intr-o astfel de situatie, e bine sa stii ca invatarea dansului oriental te pune in situatia de a-ti studia cu atentie propriul corp.

Bellydance este la moda

De cativa ani, melodiile pop cu ritmuri orientale si-au facut aparitia din cand in cand, bucurandu-se de o mare audienta. Melodii ca Aisha a lui Cheb Khaled sau Simarik a lui Tarkan au devenit mari hituri.

Oricum, din momentul in care Shakira a aratat tuturor faptul ca belly dance-ul poate fi integrat in muzica actuala, acest tip de dans a inceput sa fie percepul ca fiind cool. Cu unduiri de brate, cu accente bruste si cu miscari seducatore de solduri, Shakira a stabilit cu adevarat o noua tendinta pe care atat fetele cat si femeile se straduiesc sa o imite.

Ele.ro si cursuri-dans-oriental.ro te invita la concurs!

Poti castiga un abonament de 8 sedinte de bellydance oferit de cursuri-dans-oriental.ro. O sedinta are 80 de minute.

Ce trebuie sa faci?

1. Sa dai LIKE paginii de Facebook Dansuri Orientale.
2. Sa te abonezi la newsletter-ul Dieta Ele.ro.
3. Sa ne spui, printr-un comentariu, in aceasta pagina, trei beneficii ale dansului oriental. Raspunsul il gasesti aici.


53665.jpg

Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 27 august aA€A" 5 septembrie (ora 16).
Participa la concurs toti userii care lasa un comentariu conform cerintei concursului, devin fani Facebook ai paginii Dansuri Orientale si se inscriu la newsletter-ul Dieta Ele.ro.
In data de 5 septembrie (dupa ora 16) se va desemna un castigator prin tragere la sorti, care va primi un abonament de 8 sedinte de bellydance, incepand cu 11 septembrie.
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare la care trebuie sa raspunda in cursul a 3 zile lucratoare, altfel premiul devine nul.
Castigatorii trebuie sa fie din Bucuresti.Concursul s-a terminat!

Castigatoarea este ionela82.

Felicitari!


Recomandari

Newsletter Ele.ro

I made my bed and i sleep like a baby
  • person

    "the rest is still unwritten!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right