Castiga un curs de PhotoReading!

Castiga un curs de PhotoReading!
  calendar_month        
Astazi exista pe piata o multime de cursuri, fiecare mai interesant si inovator decat precedentul. Constiinta oamenilor este din ce in ce mai ridicata si o sete de pregatire atat spiritual? cat si profesionala este prezenta.

Dar cum ar fi sa participi la un curs dupa care pleci ca dupa un spectacol ? fredonand melodia, mai degraba decat cu un caiet de notite pe care trebuie sa il studiezi ca mai apoi sa incerci sa le aplici.

Cursul de PhotoReading este un curs pragmatic, la sfarsitul lui avand paradigma cititului complet transformata, ca mai apoi sa practici fenomenala tehnica in mod natural.


Cursul de PhotoReading este un curs transformational in care veche paradigma a cititului este inlocuita cu o noua abordare a materialului scris. Prin aceasta abordare se descarca materialul scris in creierul nostru in fenomenalul ritm de o pagina pe secunda.

Desi pare o idee radicala, conceptul exista inca din anii 1800, iar dovezi despre aceasta abordare diferita a paradigmei de a citi exista in diverse domenii, de la traininguri militare la arte martial sau traditii religioase.

In 1986 Paul Sheele a redescoperit aceasta tehnica si a structurat-o intr-o forma accesibila pentru cei care isi doresc sau au nevoie sa acumuleze o cantitate mare de informatii intr-un timp din ce in ce mai scurt.
54329.jpg


Cursul este creat pentru oamenii care nu au suficient timp pentru a citi tot ce-si doresc sa citeasca.

Articole, carti, documente, mail-uri, orice material scris poate fi parcus de 3 pana la 7 ori mai repede, cu un nivel de intelegere crescut si memorie pe termen lung.

Cursul de PhotoReading e disponibil in Romania de un an si jumatate, iar Connie Larkin este unul din cei doi instructori romani certificati de Learning Strategies, compania care detine licenta pentru cursul de PhotoReading.

Avantajele urmarii unui astfel de curs sunt destul de evidente: productivitate crescuta datorita capacitatii imbunatatite de asimilare a informatiilor, eliminarea stresului cauzat de citit, imbunatatirea memoriei, formarea unui mod de gandire mai direct.

Cursul dureaza doua zile, sambata si duminica, intre 09:00 si 17:00, timp in care participantii invata tehnica de PhotoReading. In acest interval, ei citesc 5 carti si mai multe articole.


Participa la concurs si poti castiga un curs de PhotoReading!

Ce trebuie sa faci:
1. Da "like" la pagina de facebook My PhotoReading;
2. Raspunde (printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs) la intrebarea Ce este tehnica de PhotoReading?


Urmatorul curs va avea loc in 5-6 martie.
Mai multe informatii despre curs sau despre modalitatile de inscriere, www.myphotoreading.ro

Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 15 februarie - 15 martie 2011, ora 10;
Se va desemna, in data de 15 martie, dupa ora 10, prin tragere la sorti, 1 castigator a unui curs de PhotoReading;
Userii participanti care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea user-ului din concurs;
Castigatorul va primi e-mail de confirmare (la sfarsitul concursului) la care va trebui sa raspunda in 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.Concursul s-a incheiat. Castigatoarea este:

raiin

Felicitari!

Recomandari