Castiga un ghid practic pentru tine si adolescentul tau!

Castiga un ghid practic pentru tine si adolescentul tau!
  calendar_month        
Viata langa un adolescent poate fi coplesitoare. Copilul de langa dumneavoastra se poate transforma peste noapte intr-un strain independent, cu gusturi si valori diferite de cele ale familiei din care face parte.


Descrie printr-un comentariu in pagina de concurs o situatie in care comunicarea te-a ajutat sa depasesti o situatie conflictuala dintre tine si adolescentul tau si poti castiga cartea "Cum sa-i asculti pe adolescenti si cum sa te faci ascultat", un ghid deosebit de practic oferit de ele.ro si editura Curtea Veche.Scris intr-un stil direct si accesibil, titlul de fata este un ghid indispensabil parintilor care vor sa-i ajute pe copii sa traverseze anii furtunosi ai adolescentei.

Cultura populara in care traiesc astazi acesti adolescenti este mai cruda, mai violenta, mai materialista si mai sexualizata decat cea a parintilor nostri. Unii parinti aleg sa puna piciorul in prag si sa-i pedepseasca pentru orice abatere, oricat de neinsemnata, altii se resemneaza si prefera sa priveasca de pe margine, fara sa se mai implice. Niciuna dintre aceste atitudini nu este insa de dorit.

64011.jpg

Cum sa-i asculti pe adolescenti si cum sa te faci ascultat este un ghid incitant si extrem de practic, in care sunt abordate problemele complicate cu care se confrunta astazi adolescentii si parintii lor, de la anturaj si pierdutul noptiilor, pana la sex, fumat si droguri. Adele Faber si Elaine Mazlish, fiecare mama a trei copii, propun o strategie care sa diminueze conflictul, sa reduca frustrarea si sa inlesneasca o buna comunicare intre parinti si adolescenti. Parintii sunt sfatuiti sa ia masuri fara sa pedepseasca; sa-si manifeste furia fara sa raneasca; sa discute despre sex si droguri fara sa tina discursuri care sa alieneze; sa nu se impuna comportamente fara ca mai intai sa asculte.

Prezentare autori:

Adele Faber a studiat dramaturgia la Queens College, are studii de master in pedagogie la New York University si a fost profesoara de liceu la New York timp de 8 ani. Elaine Mazlish a studiat teatrul la New York University, fiind cunoscuta si ca artist profesionist si compozitor.
Adele Faber si Elaine Mazlish conduc de mai bine de zece ani ateliere de lucru cu parintii si tin conferinte pentru toti cei interesati de educatia copiilor - parinti, profesori si specialisti. Lucrand la inceput alaturi de dr. Haim Ginott, specialist in psihologia copilului, autoarele au devenit in scurt timp experti de renume international in comunicarea dintre adulti si copii.


Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 13 octombrie - 20 octombrie 2010;
Participa la concurs toti cei care au postat un comentariu pertinent la cerinta concursului;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o carte;
Raspunsurile multiple vor duce la anularea participarii la concurs;
Castigatorii vor fi anuntati pe site in pagina concursului, pe data de 21 octombrie 2010;
Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in termen de 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

kandra
DANIUSKA
nikita37

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Fragilitate
  • person

    "(braveheart)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right