Castiga un pachet de carti oferit de Editura Rao!

Castiga un pachet de carti oferit de Editura Rao!
  calendar_month        
In luna noiembrie se va lansa in cinematografe filmul Saga Amurg: Zori de Zi aA€A" partea a doua, un moment foarte important pentru toti fanii genului fantasy.

Astfel se incheie o serie de ecranizari de succes care au la baza cartile scrise de Stephenie Meyer, publicate la Editura RAO. Filmul a incasat peste 2 miliarde $ in intreaga lume, iar povestea de dragoste dintre frumoasa Bella si vampirul Edward a devenit rapid fenomenul preferat al tinerilor de pretutindeni.


Participa la concurs:

Raspunde printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs la intrebarea de mai jos:
Ce iti inspira la povestea de dragoste dintre Bella si Edward?

Poti castiga unul din cele trei pachete de carti care contin 1 exemplar din Noua si scurta viata a lui Bree Tanner. O poveste din Eclipsa si 1 exemplar din Gazda.


Noua si scurta viata a lui Bree Tanner. O poveste din Eclipsa
92794.jpg


CEA DE-A DOUA VIATA A LUI BREE TANNER este povestea lui Bree Tanner, un vampir nou-nascut care apare pentru prima data in romanul Eclipsa, si a lumii intunecate in care traieste. Nuvela relateaza marsul armatei vampirului nou-nascut impotriva Bellei Swan si a familiei Cullen, dupa intalnirea lor memorabila Bree Tanner abia daca-si aminteste cum era viata ei inainte de dobandirea acestor simturi puternice, reflexe supraomenesti si putere fizica coplesitoare. Viata de dinainte de setea neostoita de sange... viata de dinainte de a deveni vampir. Bree stie ca traiul alaturi de tovarasii ei nou-nascuti are unele certitudini si reguli prea putine: pazeste-te, nu atrage atentia asupra ta si, mai presus de toate, sa ajungi inapoi acasa inainte de rasarit, altminteri vei muri.

Ceea ce nu stie e ca viata ei de nemuritoare e pe cale sa se sfarseasca. Apoi Bree isi gaseste un prieten neasteptat in Diego, un nou-nascut la fel de curios ca si ea cu privire la creatoarea lor misterioasa, despre care stiu doar ca e o ea. Pe masura ce descopera ca nou-nascutii sunt doar pioni intr-un joc mult mai mare, Bree si Diego trebuie sa se hotarasca in cine pot sa se increada. Dar daca tot ce stii despre vampiri se bazeaza pe minciuni, cum poti descoperi adevarul?

Intr-o alta combinatie irezistibila de pericole, mister si romance, Stephenie Meyer spune povestea devastatoare a unei armate de nou-nascuti, care se pregateste sa ii atace pe Bella Swan si familia Cullen, totul culminand intr-un final de neuitat.


Gazda
63262.jpg


Melanie Stryder refuza sa se stinga. Lumea noastra a fost invadata de un dusman invizibil. Oamenii devin gazde pentru acesti invadatori, mintile le sunt luate, in timp ce corpurile lor raman intacte si isi continua vietile, aparent neschimbate. O mare parte din omenire a cedat. Cand Melanie, unul dintre putinii oameni salbatici in viata, este capturata, are convingerea ca i-a sosit sfarsitul. Wanderer, sufletul invadator care a intrat in corpul lui Melanie, a fost avertizata despre provocarile cauzate de trairea in corpul unui om: emotiile covarsitoare, multitudinea de simturi, memoriile prea clare. Dar mai era ceva dificil, ceva la care Wanderer nu se astepta: vechiul chirias al corpului refuza sa renunte la posesiunile mintii ei.

Wanderer ii pune la incercare gandurile lui Melanie, sperand sa descopere locurile pe unde se ascund restul de oameni rezistenti. In schimb, Melanie ii umple mintea lui Wanderer cu viziuni despre barbatul pe care il iubeste Jared, un om care inca isi duce traiul in clandestinitate. Incapabila sa se desparta de dorintele corpului lui Melanie,Wanderer incepe sa tanjeasca dupa un om a carui demascare facea parte dintre insarcinarile ei. Cand fortele exterioare le transforma pe Wanderer si pe Melanie in aliate, ele se pregatesc sa plece in cautarea omului pe care ambele il iubesc, cautare ce se dovedeste a fi periculoasa si nesigura.Una dintre cele mai de succes scriitoare din ziua de azi, Stephenie Meyer, autoarea faimoasei serii Amurg, ne ofera un roman de neuitat despre perseverenta iubirii si despre ce inseamna sa fii om.


Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 6 - 13 noiembrie 2012;
Participa la concurs toti cei care au postat un comentariu pertinent la intrebarea concursului;
Se va desemna 3 castigatori a unui pachet de carti oferit de Editura RAO;
Castigatorii vor fi anuntati pe site, in pagina concursului, pe data de 14 noiembrie 2012;
Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in termen de 3 zile de la data primirii, altfel premiul devine nul.

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

anna_bb92
hera75
bianca_m_95

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Lamentare
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right